Beşiktaş transferde İranlı kanat oyuncu Ali Gholizadeh'in peşinde

22.06.2022 - 08:39 | Son Güncellenme: 22.06.2022 - 08:45

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın 26 yaşındaki İranlı kanat oyuncusu Ali Gholizadeh'i kadrosuna katmak istediği ileri sürüldü. İşte detaylar...

Beşiktaş transferde İranlı kanat oyuncu Ali Gholizadeh'in peşinde

Transfere Faslı stoper Romain Saiss'i katarak başlayan Beşiktaş için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

İran'dan Ali Gholizadeh iddiası

İran'ın en çok okunan haber portallarından Varzesh 3'de yer alan habere göre; Belçika Jupiler Pro League ekiplerinden RSC Charleroi'de forma giyen solak sağ kanat oyuncusu Ali Gholizadeh ile ilgilenen takımlar arasına Beşiktaş da dahil oldu.

Nantes ve Lech Poznan da peşinde

Orta sahanın her bölgesinde oynayabilen 26 yaşındaki 'kanat' orjinli oyuncu ile Beşiktaş'ın yanı sıra Fransa Ligue 1 ekibi Nantes ve Polonya Ekstraklasa ekibi Lech Poznan'ın da ilgilendiği, Charleroi'nin kulüple 3 yıllık daha sözleşmesi bulunan Gholizadeh için yüksek bir bonservis beklentisi olduğu kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Başkan açıkladı! Beşiktaş forvet transferinde gaza bastı
Habere Git

Sözleşmesi 2025'te bitiyor

Ali Gholizadeh'in Charleroi ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değeri 3 milyon Euro olarak gösteriliyor. 

Ali Gholizadeh'in performansı

Futbola Saipa FC alt yapısında başlayan ve 2018 yazında 300 bin Euro karşılığında Charleroi'ye transfer olan Gholizadeh, Belçika ekibinde geçirdiği 4 sezonda 122 maça çıktı, 22 gol atıp 25 de asist üretti. Geçtiğimiz sezon Charleroi formasını 37 müsabakada giyen İranlı oyuncu, bu maçlarda rakip fileleri 8 kez havalandırdı, 5 de gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler