Beşiktaş'ın Genç Oyuncusu Berkay Vardar FC Sheriff'e Kiralandı

Akın Ungan
11.08.2023 - 16:08 | Son Güncellenme: 11.08.2023 - 19:24

Son dakika transfer haberleri | Beşiktaş, genç futbolcularından Berkay Vardar'ın FC Sheriff kulübüne kiralık olarak gönderildiğini resmen duyurdu. Detaylar...

Beşiktaş'ın Genç Oyuncusu Berkay Vardar FC Sheriff'e Kiralandı

AJANSSPOR HABER

Yeni sezon heyecanı devam ederken transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta bir ayrılık yaşandı. Siyah-Beyazlılar'ın genç futbolcusu Berkay Vardar, kiralık olarak takımdan ayrıldı.

Berkay Vardar, Sheriff'e kiralandı

Siyah-Beyazlılar'ın 20 yaşındaki önliberosu Berkay Vardar, Moldova'nın FC Sheriff takımına kiralandı. Beşiktaş, genç oyuncunun geçici transferi hakkında açıklama yaptı.

Daha önce 3 yıl daha sözleşmesi uzatılan oyuncu hakkında yapılan açıklamada, "Sözleşmesi 2025-26 sezonu sonuna kadar uzatılan profesyonel futbolcularımızdan Berkay Vardar, 2023-24 sezonu sonuna kadar FC Sheriff Kulübü’ne geçici transfer olmuştur. Berkay Vardar’a yeni kulübünde başarılar diler, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız" denildi.

İlgini Çekebilir
Anlaşma tamamlandı! Beşiktaş için imzaya geliyor
Habere Git

Güneş gelişmesini istedi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, göreve geldiği ilk dönemde genç oyuncunun antrenmanlardaki performansından memnun olduğunu dile getirmişti. Fakat deneyimli çalıştırıcı, özellikle sezon öncesi kampında yaptığı açıklamalarda Berkay Vardar'ın daha fazla çaba sarfetmesini ve kendisini fiziksel olarak geliştirmesi gerektiğini belirtti.

Geçen sezon 5 maça çıktı

Beşiktaş altyapısında futbola başlayan Berkay Vardar, geçen sene Siyah-Beyazlılar'da A takıma yükseldi. 2022/23 sezonunda 5 resmi maça çıkan 20 yaşındaki önlibero, skor katkısı üretemedi. Berkay 2 mücadelede ise sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler