Kartal’da Salih tamam, 2 transfer yolda!

08.06.2021 - 01:12 | Son Güncellenme: 08.06.2021 - 01:24

Beşiktaş transfer haberleri... Alanyaspor'a veda eden Salih Uçan ile anlaşan Beşiktaş, iki yıldız futbolcuyu daha bitirmek üzere. Detaylar haberimizde....

Kartal’da Salih tamam, 2 transfer yolda!

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig şampiyonu Beşiktaş transfer için gaza bastı. Bir taraftan teknik direktörü Sergen Yalçın ile sözleşme yenilemeye hazırlanan siyah-beyazlı yönetim diğer yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Salih Uçan 3 yıllık imzalayacak

Beşiktaş’ın ilk transferinin Salih Uçan olacağı kesin gibi. Başarılı orta saha oyuncusu Aytemiz Alanyaspor’a paylaştığı bir mesajla veda etti. Kartal ile 3 yıllık sözleşmenin altına imza atacak orta saha oyuncusu artık gün sayıyor. 27 yaşındaki futbolcu, 10 Haziran'da transfer dönemi başlar başlamaz resmi sözleşmeyi imzalayacak. 

İlk hedef Alanya'dan Caulker

beIN Sports’un haberine göre siyah-beyazlıların ikinci transferi de yine Aytemiz Alanyaspor'dan olacak. Beşiktaş yönetiminin daha önce prensip anlaşmasına vardığı Steven Caulker'ı da renklerine bağlamaya hazırlandığı öğrenildi. 

Caulker da bedavaya gelecek

Siyah beyazlılar, Salih Uçan'da olduğu gibi kulübüyle biten sözleşmesini yenilemeyen İngiliz stoper için de bonservis bedeli ödemeyecek. Ancak Caulker için Fenerbahçe’nin de devrede olduğu biliniyor. Bu transferde önümüzdeki günlerde heyecanlı gelişmeler yaşanabilir. 

Kartal'ın gözü Kenan Karaman'da

Kartal’ın kadrosuna katmak istediği bir diğer isim de Kenan Karaman... A Milli Takım'ın EURO 2020 kadrosunda bulunan 27 yaşındaki forvet konusunda da girişimler devam ediyor. 

Kenan Beşiktaş'a biçilmiş kaftan 

Siyah-beyazlılar, geçtiğimiz sezon Bundesliga 2 ekiplerinden Fortuna Düsseldorf forması giyen ve sözleşmesini uzatmayan Kenan’ı hem kadro derinliği oluşturmak açısından hem de Türk futbolcu olmasından dolayı kaçırmak istemiyor.

Senin için hazırladığımız haberler