Beşiktaş'tan transferde Emrecan Uzunhan ve Emirhan Topçu harekatı

10.07.2022 - 09:22 | Son Güncellenme: 10.07.2022 - 09:32

Yeni sezon öncesi kadrosunu 5 yıldızla güçlendiren Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ediyor. Kartal, savunmaya iki yerli takviyesi yapmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Beşiktaş'tan transferde Emrecan Uzunhan ve Emirhan Topçu harekatı

Beşiktaş, yerli stoper transferinde İstanbulspor’dan Emrecan Uzunhan ve kulübüyle anlaşma sağladı. Kartal, Rizespor’dan Emirhan Topçu’yu da bitirmek üzere... Yönetim, bu 2 futbolcuyu en geç haftaya kadar duyurup camiaya çifte bayram hediyesi vermek istiyor.

Emrecan da problem çözüldü, transfer açıklanacak

Fanatik'te yer alan habere göre; Siyah-Beyazlılar, stoper transferinde Süper Lig’in yeni takımı İstanbulspor’dan Emrecan Uzunhan’ı bitirmişti. 21 yaşındaki sol ayaklı stoper için İstanbul ekibiyle 2 milyon Euro artı sonraki satıştan yüzde 50 kâr payı konusunda anlaşma sağlayan Kara Kartal, oyuncunun kulübünün son olarak yeni bir talepte bulunması sonrasında temasları durdurmuştu. Devreye giren Başkan Ahmet Nur Çebi, İstanbulpor Başkanı Ecmel Sarıalioğlu’yla görüşüp son pürüzü de aşmıştı. Siyah-Beyazlılar, genç futbolcuyu en geç yeni haftada resmen açıklamayı planlıyor.

Valerien Ismael ilk 11'de oynatacak

Bu arada teknik direktör Valerien Ismael, geçtiğimiz sezon İstanbulspor formasıyla TFF 1. Lig'de 21 maçta forma giyen 21 yaşındaki Emrecan’ı üçlü savunmanın solunda direkt olarak ilk 11’de kullanmayı hedefliyor.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a kötü haber! Tayfur Bingöl transferinde pürüz...
Habere Git

Emirhan Topçu'da da anlaşma yakın

Kara Kartal, yerli stoper transferinde Emrecan’la birlikte yeni bir ismi daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Yeni sezonda TFF 1. Lig’de mücadele edecek olan Rizespor'un 21 yaşındaki sol stoperi Emirhan Topçu için de girişimler tüm hızıyla devam ediyor. Yönetim, 2 ismi de yakın süreç içinde açıklayıp transfere büyük oranda nokta koymayı planlıyor. İki genç oyuncu, transferlerinin resmiyet kazanması sonrasında Avusturya kampının yolunu tutacak.

13 karşılaşmada forma giydi

Çaykur Rizespor altyapısından yetişen Emirhan Topçu, geçtiğimiz sezon yeşil mavili formayla Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda toplam 13 maçta forma şansı buldu. 21 yaşındaki stoperin güncel piyasa değeri ise 300 bin Euro.

Senin için hazırladığımız haberler