Beşiktaş'tan transfer atağı! Stopere Omar Alderete...

17.08.2024 - 09:27 | Son Güncellenme: 17.08.2024 - 09:42

Savunma hattını Paulista transferi ile güçlendiren Beşiktaş, La Liga ekibi Getafe'de forma giyen stoper Omar Alderete'yi gündemine aldı. İşte detaylar.

Beşiktaş'tan transfer atağı! Stopere Omar Alderete...

Yeni sezon öncesi yaptığı transferlerle dikkat çeken Beşiktaş, kadrosunu güçlendirme çalışmalarına devam ediyor. Atletico Madrid'ten Paulista'yı renklerine bağlayarak savunma hattını sağlamlaştıran Siyah-Beyazlı kulüp, o bölgeye bir takviyede daha bulunmayı hedefliyor.

Omar Alderete Beşiktaş'ın radarında

Fotomaç'ta yer alan habere göre Beşiktaş, hem stoper hem de sol bek pozisyonlarında oynayabilen Omar Alderete'yi transfer listesine aldı. Hasan Arat yönetimi, La Liga ekiplerinden Getafe'de forma giyen 27 yaşındaki futbolcu için kolları sıvadı.

Kiralama formülü masada

Beşiktaş, Omar Alderete transferi için harekete geçti. Siyah-Beyazlı yönetimin oyuncu hakkında bilgi aldığı ve kiralık olarak transfer etmek istediği kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Zaynutdinov'un yanına yaklaşılmıyor! Yine reddetti
Habere Git

Alderete İstanbul'a sıcak bakıyor

Omar Alderete'nin İstanbul'da oynamaya sıcak baktığı ifade edildi.

Alderete'nin geçen sezonki performansı

Geçen sezonu Hertha Berlin'de kiralık geçiren Omar Alderete, 2023/24 sezonunda toplam 35 maça çıktı. 1 defa takım arkadaşlarına gol pası veren 27 yaşındaki stoper, 8 sarı kart, 1 kırmızı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler