Beşiktaş - İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 11'ler

Akın Ungan
08.10.2023 - 08:15 | Son Güncellenme: 08.10.2023 - 14:59

Süper Lig'de Beşiktaş ile İstanbulspor karşılaşıyor. Şenol Güneş'in istifasının ardından Burak Yılmaz geçici olarak takımın başına geldi. İşte 11'ler.

Beşiktaş - İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 11'ler

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 8'inci haftasında Beşiktaş ile İstanbulspor karşı karşıya geliyor. UEFA Konferans Ligi'nde Lugano'ya kaybederek kaosa sürüklenen Siyah-Beyazlılar, taraftarı önünde İstanbulspor'u yenerek telafi etmek istiyor.

Güneş istifa etti, Çebi seçim kararı aldı

Lugano karşısında 2-0 öne geçilmesine rağmen oyunun son dakikalarında skoru koruyamayan ve maçı 3-2 kaybeden Beşiktaş'ta maçın başından sonuna kadar yönetimi istifaya çağıran taraftar, tepkisini futbolcu ve teknik heyete de yöneltti. Maçın ardından toplanan Beşiktaş yönetimi olağanüstü seçimli genel kurul kararı alırken, başkan Ahmet Nur Çebi ile bir araya gelen teknik direktör Şenol Güneş ise görevinden istifa etti.

Takımın başına Burak Yılmaz geçti

Şenol Güneş'in ayrılığının ardından hocasız kalan Beşiktaş'ta teknik direktörlüğe geçici olarak Burak Yılmaz getirildi. Antrenörlük kariyerine sezon başında Güneş'in yardımcısı olarak başlayan Burak Yılmaz, Siyah-Beyazlılar'ı İstanbulspor maçına hazırladı. Yılmaz, ilk maçına Tüpraş Stadyumu'nda çıkacak.

İlgini Çekebilir
Herkesten özür diledi ve gitti!..
Habere Git

Beşiktaş - İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Beşiktaş ile İstanbulspor arasındaki Süper Lig maçının 8 Ekim 2023 Pazar günü, saat 16.00'da başlaması planlandı. Maç Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak.

Beşiktaş - İstanbulspor maçı hangi kanalda?

Beşiktaş - İstanbulspor maçı beIN SPORTS 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Çarşı takımına susacak

Lugano maçının sonunda uzun süre stattan ayrılmayan ve futbolcuları tribüne çağıran Beşiktaş taraftarı, talebine karşılık bulamamıştı. Maçı 2-0'dan 3-2 veren futbolcular, mağlubiyetin üzüntüsüyle soyunma odasına gitti ve bir süre sonra stattan ayrıldı. Uzun süre Tüpraş Stadyumu'nu terk etmeyen Şenol Güneş ise basın toplantısında bu konu hakkında "Takım şu an çıktı, ben buradayım. Onların her türlü isteğine cevap vermek durumundayız. Ama takım duş aldı, çıktı. Taraftar haklı. Özür diliyorum" dedi. Beşiktaş taraftar grubu Çarşı ise İstanbulspor maçının ilk 5 dakikası susarak futbolcuları protesto edeceklerini duyurdu.

İlgini Çekebilir
Çarşı maçta takımına susacak
Habere Git

Beşiktaş'ın eksikleri

Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Arthur Masuaku, Mert Günok, Gedson Fernandes, Tayyip Talha Sanuç ve Emrecan Uzunhan İstanbulspor maçında forma giyemeyecek.

11'ler belli oldu

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Amartey, Bailly, Zaynutdinov, Salih, Hadziahmetovic, Oxlade-Chamberlain, Muleka, Ghezzal, Aboubakar

İstanbulspor: Jensen, Ali Yaşar, Okan, Mehmet, Duhaney, Ndao, Loshaj, Muammer, Mendy, Emir Kağan, Ethemi

Beşiktaş - İstanbulspor maçının hakemi

Beşiktaş - İstanbulspor maçında Tugay Kaan Numanoğlu düdük çalacak. Numanoğlu'nun yardımcılığını Mehmet Kısal ve Hüseyin Aylak üstlenirken dördüncü hakem İlker Yasin Avcı olacak. Mücadelenin VAR hakemi Mustafa Öğretmenoğlu olacak. AVAR'da ise Emre Malok ve Cevdet Kömürcüoğlu oturacak.

Senin için hazırladığımız haberler