Beşiktaş, Daler Kuzyaev'i Transfer Listesine Aldı! Şenol Güneş'in Raporu Bekleniyor

Akın Ungan
17.06.2023 - 09:40 | Son Güncellenme: 17.06.2023 - 09:58

Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi yönetimi, Zenit'in orta sahası Daler Kuzyaev'i radarına aldı. Transfer için Şenol Güneş'in raporu bekleniyor. İşte detaylar.

Beşiktaş, Daler Kuzyaev'i Transfer Listesine Aldı! Şenol Güneş'in Raporu Bekleniyor

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk parolası ile başladığı sezonu üçüncü sırada tamamlayan Beşiktaş, gelecek dönem için kadrosunu güçlendirmeyi hedefliyor. Ahmet Nur Çebi yönetimi bu doğrultuda çalışmalarına hız verdi.

Beşiktaş, Daler Kuzyaev'i radarına aldı

Sabah'ın haberine göre Beşiktaş, Zenit'te forma giyen Rus orta saha Daler Kuzyaev'i transfer listesine aldı. Siyah-Beyazlılar, 30 yaşındaki futbolcu ile ciddi şekilde ilgilenmeye başaldı.

Şenol Güneş'in yanıtı bekleniyor

Ahmet Nur Çebi yönetimi, Daler Kuzyaev transferi için teknik direktör Şenol Güneş'ten gelecek olumlu raporu beklemeye koyuldu. Hocadan olur yanıtı alınırsa transfer görüşmeleri başlayacak.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş ve Galatasaray, İsviçre Çakısı'nın peşinde!
Habere Git

Daler Kuzyaev'in bu sezonki performansı

Kariyeri boyunca Rusya'da forma giyen Daler Kuzyaev, 2017 yılında 4 milyon Euro karşılığında Zenit'e imza attı. 30 yaşındaki orta saha bu sezon 35 maça çıktı. 5 kez rakip fileleri havalandıran Daler Kuzyaev, 7 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Tecrübeli orta saha 6 mücadelede ise sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler