Kartal’ın kanadını korona kırdı!

02.04.2021 - 21:37 | Son Güncellenme: 02.04.2021 - 21:48

Beşiktaş haberleri… Koronavirüs siyah beyazlı kulübü futboldan, basketbola, hatta hentbola kadar neredeyse tüm branşlarda vurdu. Son olarak Beşiktaş Aygaz hentbol takımında iki kişinin testinin pozitif çıktığı açıklandı. İşte detaylar…

Kartal’ın kanadını korona kırdı!

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş Kulübü, hentbol takımına yapılan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinde iki kişinin sonucunun pozitif çıktığını duyurdu. Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, söz konusu kişilerin tedavi, takip ve izolasyon programına hemen başlandığı bildirildi. 

Hentbol takımının maçları ertelendi

Beşiktaş Aygaz'a geçtiğimiz günlerde yapılan testlerde de bir sporcunun testi pozitif sonuçlanmış ve siyah-beyazlı takımın Göztepe ile İzmir Büyükşehir Belediyespor maçları ileri bir tarihe ertelenmişti.

Pozitif testler peş peşe

Koronavirüs vakaları siyah beyazlı kulübü son günlerde ciddi olarak etkilemeye başladı. Bu hafta Beşiktaş’ın farklı branşlarından gelen Covid-19 haberleri şöyle:

Futbolda iki fire var

* Beşiktaş Futbol Takımı’nda A Milli Takım’a giden futbolculardan Cenk Tosun ve Dorukhan Toköz testlerinin pozitif sonuçlanması üzerine kadrodan çıkarıldı. İki oyuncu Süper Lig'deki Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek.

Erkek basketbol takımında 8 vaka

* Beşiktaş Icrypex Erkek Basketbol Takımı'nda 4 A Takım oyuncusu, 2 altyapı oyuncusu ve teknik ekipten 2 kişide koronavirüs tespit edildiği açıklandı.

Kadın basketbolunda korkutan haber

* Basına yansıyan en ürkütücü haber ise Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı’ndan geldi. Yenilen toplu bir yemeğin ardından 20 kişinin testi pozitif çıkarken, bu gelişme üzerine kadın basketbolundan sorumlu yönetici Serhan Çetinkaya herkesi otelde karantinaya aldırdı. Hastalığı ağır geçiren Başantrenör Mehmet Kabaran’ın ise tedavisi hastanede devam etti.

Senin için hazırladığımız haberler