Kartal'ın prensiplerine ters! Kuzyaev transferinde kriz...

Akın Ungan
21.06.2023 - 21:29 | Son Güncellenme: 21.06.2023 - 21:40

Beşiktaş, teknik direktör Şenol Güneş'in onayının ardından Zenit'te sözleşmesi sona eren Daler Kuzyaev ile görüşmelere başladı. Transferde pürüz çıktı.

Kartal'ın prensiplerine ters! Kuzyaev transferinde kriz...

Gelecek sezona mutlak şampiyonluk parolası ile hazırlanan Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız kattı. Ahmet Nur Çebi yönetimi, teknik direktör Şenol Güneş'ten onay beklediği Daler Kuzyaev için harekete geçti.

Güneş onay verdi, Kartal teklif yaptı

Sabah'ın haberine göre Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Daler Kuzyaev transferi için olumlu rapor verdi. Güneş'in onayını alan Siyah-Beyazlı yönetim, Zenit'ten ayrılan 30 yaşındaki orta saha için düğmeye bastı. Kartal, ilk teklifini yaptı.

Kuzyaev ile Beşiktaş arasında 500 bin Euro var

Beşiktaş, oyuncu ile yaptığı ilk görüşmede 1.5 milyon Euro yıllık ücret önerdi. Kuzyaev ise Siyah-Beyazlılar'dan 2 milyon Euro talep etti. Aradaki 500 bin Euro gibi bir farkın oluşumu transferde pürüz gibi gözükse de asıl sorunun farklı olduğu anlaşıldı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş İngilizler'in önüne geçti! İşte Redmond'a yapılan teklif...
Habere Git

Kuzyaev imza parası istedi

Rusya Ligi ekiplerinden Zenit ile sözleşmesi sona erince bonservisini eline alan Daler Kuzyaev, Beşiktaş'tan imza parası istedi. İmza parası prensipleri ile uyuşmayan Beşiktaş yönetimi ise oyuncuyu farklı formüllerle ikna etme yoluna gitti.

Ücret artacak, bonus eklenecek

Rus futbolcuya yapılan teklifi yükseltmeyi planlayan Ahmet Nur Çebi yönetimi, imzalanacak mukaveleye bonus eklemeye de karar verdi. Taraflar arasındaki pazarlıkların hafta başına kadar sonuçlanması bekleniyor.

Daler Kuzyaev'in bu sezonki performansı

Bu sezon 35 resmi müsabakada görev alan Daler Kuzyaev, 5 kez rakip fileleri havalandırdı, 7 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. 30 yaşındaki orta saha 6 mücadelede ise sarı kart gördü.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ın UEFA Konferans Ligi rakibi belli oldu!
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler