Beşiktaş'ın Yeni Transferi Ante Rebic İstanbul'a Geldi

Akın Ungan
30.07.2023 - 16:17 | Son Güncellenme: 30.07.2023 - 19:12

Son dakika | Beşiktaş'ın anlaşam sağladığı Ante Rebic, transfer görüşmelerini sonuçlandırmak ve resmi sözleşmeyi imzalamak için İstanbul'a geldi.

Beşiktaş'ın Yeni Transferi Ante Rebic İstanbul'a Geldi

AJANSSPOR HABER

Transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş, Serie A ekiplerinden Milan'da forma giyen Ante Rebic ile anlaşma sağladı. Siyah-Beyazlılar, yıldız futbolcu ile görüşmeleri sonuçlandırmak için harekete geçti.

Uçağı rötar yapmıştı

Beşiktaş'ın İstanbul'a çağırdığı Ante Rebic'in uçağı rötar yaptı. Siyah-Beyazlılar'dan yapılan duyuruda Rebic'i taşıyacak olan uçağın rötar nedeniyle 16.00'da Atatürk Havalimanı Özel Havacılık'a iniş yapacağı açıklandı.

Rebic İstanbul'a geldi

Ante Rebic, Beşiktaş ile transfer görüşmelerini sonuçlandırmak ve sağlık kontrollerinden geçerek, resmi sözleşmeye imza atmak için İstanbul'a geldi.

İlgini Çekebilir
Uçağı rötar yaptı! İşte Rebic'in İstanbul'a geliş saati
Habere Git

"Arkadaşlarımla ve hocamla tanışmak istiyorum"

Yıldız futbolcu yaptığı ilk açıklamada, "Burada olduğum için mutluyum. Yakın zamanda arkadaşlarımla ve hocamla tanışmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Rebic, forma numarasını açıkladı

Ante Rebic, önümüzdeki sezon Beşiktaş'ta giyeceği forma numarasını açıkladı. Hırvat yıldız, "Forma numarası olarak 7'yi seçtim" dedi.

Quaresma'dan sonra N'Koudou almıştı

Beşiktaş için değerli olan 7 numarayı, bu numara ile özdeşleşen Ricardo Quaresma terletti. Quaresma'nın Siyah-Beyazlılar'a veda etmesinin ardından Beşiktaş'a ilk geldiğinde 19 numarayı taşıyan Kevin N'Koudou, 2020/21 sezonuyla beraber 7 numarayı aldı. N'Koudou, 7 numarayı 3 sezon boyunca taşıdı. 28 yaşındak futbolcunun Beşiktaş ile sözleşmesinin sona ermesiyle 7 numara boşa çıktı.

Rebic'in Milan performansı

2020 yılında Almanya Bundesliga ekibi E.Frankfurt'tan 6,7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Milan'a transfer olan Rebic, çıktığı 123 maçta 29 gol ve 17 asist kaydetti.

Rebic'in forma giydiği takımlar

Başarılı oyuncu kariyerinde E.Frankfurt, AC Milan, RNK Split, Fiorentina, RB Leipzig ve Hellas Verona gibi takımlarının da formalarını giydi.

Senin için hazırladığımız haberler