Kartalspor'da iki imza!

14.07.2016 - 18:56 | Son Güncellenme: 14.07.2016 - 18:56

Kartalspor Mehmet Sait Ulucan’ın sözleşmesini 1 yıl uzatırken, Ali Görkem Aydın’ı da renklerine bağladı.

Kartalspor iç transferde Aytek Öktem’den sonra Mehmet Sait Ulucan’la da anlaşma sağladı.

Transfer çalışmalarına hız veren Kartalspor bugün, iç transferde Mehmet Sait Ulucan’la sözleşme tazeledi. Kartalspor Genel Menajeri Murat Gülfırat’ın yaklaşık bir haftadır görüştüğü savunma oyuncusu bu akşam saatlerinde kulübe gelerek 1 yıllık sözleşmeye imza attı.

Geçtiğimiz sezon stoper ve zaman zaman savunmanın solunda görev alan Mehmet Sait Ulucan’ın transferi hakkında bir açıklama yapan Kartalspor Genel Menajeri Murat Gülfırat; "Bu sezon Sait’ten üst seviyede fayda sağlayacağımıza inanıyorum, Stoper ve sol bek mevkiinde başarıyla mücadele eden Sait’i savunmanın önünde libero gibi de kullanabiliriz. Bunların yanında ben Sait’in tecrübesiyle de bu sezon takıma çok katkı sağlayacağına inanıyorum” dedi.

Ali Görkem Aydın imzayı attı

Öte yandan yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Kartalspor, geçtiğimiz sezon Sancaktepespor formasını giyen Ali Görkem Aydın’ı kadrosuna kattı.

Teknik direktör Taner Gülleri’nin transfer listesinde yer alan ve bu sezon kadroda görmek istediği Ali Görkem Aydın’la genel menajer Murat Gülfırat bugün Kartalspor kulüp binasında bir araya gelerek transfer görüşmelerini gerçekleştirdi.

Yapılan görüşmeler sonrasında her iki taraf şartlarda anlaşma sağlayınca başkan Taner Özdemir ve başkan vekili Görkem Akdağ’ın katılımıyla gerçekleştirilen imza töreninde Ali Görkem Aydın kendisini 1 yıllığına Kartalsporlu yapan sözleşmeye imza attı.

Stoper mevkinde görev alan 1987 doğumlu savunma oyuncusu Beşiktaş’ta başladığı futbol yaşamını Cennet Barbarosspor, Muradiyespor, Kasımpaşa ve Karadeniz takımlarında amatör olarak sürdürdükten sonra Anadolu Üsküdarspor’a transferiyle profesyonelliğe adım atmış; daha sonra Bayrampaşaspor, Büyükçekmece Tepcikspor, Darıca Gençlerbirliği, tekrardan Büyükçekmece Tepecikspor, Pazarspor ve son olarak geçen sezon Sancaktepe Beledispor’da forma giymişti.

Senin için hazırladığımız haberler