Kasım Şimşek'e teşekkür plaketi

19.11.2015 - 12:07 | Son Güncellenme: 19.11.2015 - 12:07

Spor Toto 3. Lig 1. Grubunda mücadele eden Hatay temsilcisi Erzin Belediye Spor'un Bursa deplasmanında Yeşil Bursa Spor'u 1-0 yenerek kente üç puan ile dönmesi sevinçle karşılandı.

Erzin Belediye Spor Kulüp Başkanı Murad Ergörün, tarafından desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Kasım Şimşek'e teşekkür plaketi verildi. Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek, "İlçemizin profesyonel ligde mücadele eden Erzin Belediye Spor'a  desteklerimiz devam edecektir.  Deplasmanda alınan galibiyetten dolayı başta kulüp Başkanı Murad Ergörün'e, yönetim kuruluna ve tüm futbolcularımızı halkımız adına teşekkür ediyoruz. Erzin Belediye Spor'u daha iyi yerlerde görmeyi arzu ediyoruz. Takımımıza  İş adamlarımızın ve taraftarlarımızın daha da fazla destek vermelerini beklemekteyiz" dedi.

Erzin Belediye Spor kulüp Başkanı Adnan Görün, "Geçmiş yıllardan beri  takımımıza her daim destekte bulunan Belediye Başkanımız Kasım Şimşek'e, Belediye meclis üyelerimize, iş adamlarımıza ve taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Bu arada Bursa deplasmanında Yeşil Bursa Spor'u 1-0 yenerek kente üç puan ile dönen Erzin belediye Sporlu futbolcular, taraftarlar tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı...

YAŞAR GÜLLÜ/HATAY

Senin için hazırladığımız haberler