Kasımpaşa bir serveti reddetti! İşte o çılgın rakam...

10.01.2019 - 09:14 | Son Güncellenme: 10.01.2019 - 12:14

Kasımpaşa bir serveti reddetti! İşte o çılgın rakam...

Spor Toto Süper Lig’de ilk yarıyı 4. bitiren Kasımpaşa’nın iki yıldızı Diagne ile Trezeguet’nin talipleri çoğalırken yönetimin satmamakta kararlı olduğu öğrenilirken çok eden bir detay ortaya çıktı.

Chelsea, Diagne için Kasımpaşa'nın kapısını çaldı

Lacivert-beyazlıların çıkışında büyük pay sahibi olan ve rakip ağları 20 kez havalandırarak gol krallığında zirvede oturan Diagne için Chelsea, Kasımpaşa’nın kapısını çaldı.

Kasımpaşa Diagne için 30 milyon Euro istedi

Türkiye’den de birçok takımın istediği 27 yaşındaki Senegalli golcü için Mavililer 15 milyon euro önerirken, yönetim bu teklifi az buldu ve 30 milyon euro istedi. İngiliz devi de bu rakam karşısında geri adım atmak zorunda kaldı. 

Trezeguet için de teklif geldi

Kasımpaşalı idarecilerin kabul etmediği ikinci teklif ise Trezeguet için Al Ittihad’dan geldi. Son olarak Galatasaray’dan Rodrigues’i alarak kadrosunu güçlendiren Suudi Arabistan ekibi Mısırlı yıldız için kesenin ağzını açtı ve 11 milyon euro önerdi. Fakat bu ücret de lacivert-beyazlılara az geldi ve 24 yaşındaki futbolcu için de 15 milyon euro istendi. Süper Lig’de bu sezon 5 gol, 5 asistle yıldızlaşan Trezeguet de böylece Kasımpaşa’da kaldı. 

Kasımpaşa yönetimi satma taraftarı değil

Tüm oyuncuların sözleşmelerini 2021’e kadar uzatan ve gelecek transfer teklifleri için önlemini alan Kasımpaşa Yönetimi’nin, iki yıldıza verilen bu yüksek teklifleri reddetmesi, futbolcuların ayrılmayacağı şeklinde yorumlandı. 

Kasımpaşa, 26 milyon Euro'yu elinin tersiyle itti

Şampiyonluk hesapları yapan Kasımpaşa’nın ikinci yarıda güç kaybına uğramamak adına kadroyu bozmak istemediği, bu yüzden toplam 26 milyon euroyu (Yaklaşık 165 milyon TL'yi) elinin tersiyle ittiği belirtildi. (Milliyet)

Senin için hazırladığımız haberler