Kasımpaşa-Fenerbahçe maçının yıldızı konuştu

15.09.2024 - 19:37 | Son Güncellenme: 15.09.2024 - 19:39

Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda karşı karşıya geldiği Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup eden Fenerbahçe'de maçın yıldızı Allan Saint-Maximin, maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Kasımpaşa-Fenerbahçe maçının yıldızı konuştu

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig 5. hafta maçında Kasımpaşa ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanan maçı Fenerbahçe 2-0 kazandı.

Sarı-lacivertli takıma galibiyeti getiren golleri 22. dakikada Saint-Maximin ve 39'da penaltıdan Dusan Tadic kaydetti.

Maçta performasıyla yıldızlaşan Allan Saint-Maximin değerlendirmelerde bulundu.

"Ben de takımıma yardım ettiğim için mutluyum"

Önemli olanın galibiyet almak olduğunu dile getiren Maximin, "Bireysel performansımdan ziyade önemli olan bunun bir takım galibiyeti olması. Ben de takımıma yardım ettiğim için mutluyum. İnsanlar derbiyi konuşuyordu ama öncelikli maç buydu. Şimdi derbiye odaklanacağız. O maçta elimizden gelen her şeyi yapacağız. İlk golümü atmış olmam güzeldi. Galip geldiğimiz için mutluyum" dedi.

"Gol atıp ertesi hafta kulübede olmak istemem"

Her zaman forma giymek istediğini ifade eden Maximin, "Benimle en önemli olan şey oynayarak takımıma yardım etmeye devam etmek. Ben de gol ve asist yapmak istiyorum. Bana daha fazla top geldiği zaman bire birleri daha çok oynama fırsatım oluyor. Hocamız ne istiyorsa onu yapmaya çalışıyorum. Gol atıp ertesi hafta kulübede olmak istemem. Dolayısıyla benim için önemli olan şey hocamızın benden istediği şeyi yapmaya devam etmek. Oynamaya devam etmek istiyorum" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler