Kasımpaşa Hırvat santraforu transfer etti

26.01.2019 - 17:36 | Son Güncellenme: 26.01.2019 - 17:36

Son dakika haberine göre Süper Lig’in iddialı ekibi Kasımpaşa’da transfer gelişmesi yaşandı.

Ajansspor’un elde ettiği bilgiye göre Kasımpaşa, İtalya Serie A ekiplerinden Frosinone takımında forma giyen Hırvat santrafor Stipe Perica ile sezon sonuna kadar kiralık anlaşma sağladı.

Perica’nın şu anda sağlık kontrolünden geçtiği öğrenildi.

23 yaşındaki forvet kariyerinde Zadar, Breda, Udinese ve Frosinone takımlarında görev aldı.

Stipe Perica kimdir? 

7 Temmuz 1995 Hırvatistan doğumlu ve 1.92 boyunda olan forvet oyuncusu Perica, futbol hayatına NK Zadar takımı altyapısında başladı. Kariyerine burada devam eden Perica, 2013 yılında İngiltere Premiere Lig takımlarından Chelsea’ye yüksek bir bonservis karşılığında transfer oldu. Chelsea takımı daha sonra Hırvat forveti sırasıyla Nac Breda ve Udinese takımlarına kiraladı. Perica, 2016 yılında ise 4.5 milyon Euro'ya Udinese'ye transfer oldu. Bu sezon başında ise Frosinone'de kiralık olarak forma giydi. 

Perica'nın açıklamaları

Kasımpaşa'nın İtalyan ekibi Udinese'den sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığı Hırvat forvet Stipe Perica, lacivert-beyazlı formayla goller atmak için hazır olduğunu belirtti.

Lacivert-beyazlı kulübün sosyal medya hesaplarında görüşlerine yer verilen 23 yaşındaki futbolcu, Kasımpaşa'ya transfer olmaktan mutluluk duyduğunu aktararak, "Bu kulüp hakkında güzel şeyler duydum. Bu sezon için hedefimizin ne olduğunu biliyorum. İyi oynamaya ve goller atmaya hazırım. Bunun için Kasımpaşa'ya geldim." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler