Kasımpaşa iyi başladı, sonunu getiremedi...
Editör: Ahmet Kaan Mandalı
Son Güncelleme /
Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Kasımpaşa ve Kocaelispor karşılaştı. Ev sahibi Kasımpaşa'nın ikinci dakikada öne geçtiği maç, 1-1 sonuçlandı.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Haftayı düşme hattının 4 puan üzerinde tamamlayan Kasımpaşa, son iki hafta çıkacağı Gençlerbirliği ve Galatasaray maçlarıyla dikkat çekiyor.
Gol perdesi erken açıldı
Trendyol Süper Lig 32. hafta mücadelesinde Kasımpaşa ve Kocaelispor karşı karşıya geldi. Ev sahibi Kasımpaşa, Polonyalı golcüsü Adrian Benedyczak'ın ikinci dakikada kaydettiği golle maça adeta 1-0 önde başladı. Kritik mücadelede takımını öne geçirmeye başaran Benedyczak, böylece Kasımpaşa formasıyla çıktığı 9. maçta 7. golünü atmayı başardı. Hızlı başlayan maçta konuk Kocaelispor'un cevabı da gecikmedi ve Dan Agyei'nin 23. dakikada attığı gol skoru belirledi.
Hasret 7 maça çıktı
Kasımpaşa maçıyla birlikte Körfez ekibinin galibiyet hasreti 7 maça çıktı. Agyei'nin attığı golle İstanbul'dan bir puanla dönen Kocaelispor, ayrıca son 5 lig maçından da 3 beraberlikle ayrılmış oldu.





