Kasımpaşa maçı sonrası Crespo'dan Miha Zajc, Arda Güler ve İrfan Can'a övgü

Orhan Gülek
28.02.2022 - 22:36 | Son Güncellenme: 28.02.2022 - 22:40

Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Kasımpaşa’yı 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'de ilk golü atan Miguel Crespo, maç sonu değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar

Kasımpaşa maçı sonrası Crespo'dan Miha Zajc, Arda Güler ve İrfan Can'a övgü

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Kasımpaşa’ya konuk oldu. Sarı-lacivertliler karşılaşmayı 2-1'lik skorla kazandı. Fenerbahçe'nin gollerini 6’da Miha Zajc, 90+1’de Atilla Szalai attı.  Kasımpaşa’nın tek golünü ise 67’de Jackson Muleka attı. Fenerbahçe aldığı bu sonuçla ligde puanını 46’ya yükseltti.

Karşılaşma sonrası Fenerbahçe'de orta saha pozisyonunda görev yapan Portekizli futbolcu Miguel Crespo açıklamalarda bulundu.

"Onlarla oynadığımda ben de zevk alıyorum"

Maç soınu yaptığı açıklamada Miha Zajc, Arda Güler ve İrfan Can Kahveci'ye övgülerde bulunan 25 yaşındaki Portekizli futbolcu Crespo "Zor bir deplasmanda çok güzel bir galibiyet aldık. İyi futbol oynayan bir takıma karşı oynadık ama galibiyeti hak ettik.  Maçın son anına kadar savaştık. Haklı bir galibiyet oldu. Orta sahada kim oynarsa oynasın, en iyisini yapmak istiyor. Miha, Arda, İrfan yetenekli oyuncular. Onlarla oynadığımda ben de zevk alıyorum. Kaptığımız toplarla pozisyonlara girdik. İyi oynadığımızı düşünüyorum." dedi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe rekor golle 3 puan aldı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler