Kasımpaşa, Norveçli oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor

28.12.2018 - 20:01 | Son Güncellenme: 28.12.2018 - 20:01

Spor Toto Süper Lig ekibi Kasımpaşa, Norveç ligi takımlarından Sarpsborg forması giyen Tobias Heintz ine anlaşmaya vardı.

Nettavisen'de yer alan habere göre, Türkiye Spor Toto Süper Ligi'nden 4 takım Sarpsborg forması giyen 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Tobias Heintz için transfer teklifinde bulundu. Transfer tekliflerinin 3 Aralık'tan sonra yapıldığı belirtildi. 

Sarpsborg kulübü ise Tobias Heintz için yapılan bu transfer tekliflerini kabul etmedi. Oyuncu ise bundan memnun olmadığını ifade etti.

Heintz ise İstanbul'da bir kulüpten bahsettiğini ve takımın 6. sıralarda olduğunu belirtti. Transfer teklifi yapan takımın ise Kasımpaşa olduğu ifade edildi. Diğer transfer teklifi yapan Türk ekipleri hakkında ise bilgi verilmedi.

Müzakere yapılmadı

Açıklamalarda bulunan Heintz, "Her hangi bir müzakere yapılmadan konuyu kapattılar. Bundan hiç memnun değilim. Kulübe gelen teklifin çok iyi olduğunu düşünüyorum. Teklif çok cazipti. Sarpsborg teklifi veren kulübü çok iyi biliyor. Orada oynamak istiyorum. Teklif edilen ücret ise 1 milyon Euro. " ifadelerini kullandı.

Bu sezon Sarpsborg ile 26 karşılaşmada forma giyen genç oyuncu 5 gol 3 asist ile oynadı.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler