Kasımpaşa Premier Lig devinden transfer yaptı!

06.01.2021 - 13:49 | Son Güncellenme: 06.01.2021 - 13:54

Son dakika transfer haberi... Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea'den transfer yaptı. Kasımpaşa, daha önce Fenerbahçe ve Galatasaray ile de anılan hangi futbolcuyla, kaç yıllık anlaşma yaptı? İşte transferle ilgili detaylar...

Kasımpaşa Premier Lig devinden transfer yaptı!

AJANSSPOR-HABER

Transfer döneminin başlamasıyla birlikte Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'dan flaş bir hamle geldi. Kasımpaşa, İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea'den Danny Drinkwater'ı sezon sonuna kadar kiraladı. İşte detaylar...

Drinkwater, Kasımpaşa ile anlaştı

Yayıncı kuruluş beIN Sports'un haberine göre; Chelsea'de istenilen formu yakalayamayan Drinkwater sözleşme imzalamak için kısa süre içinde İstanbul'a gelecek.

Drinkwater hangi takımlarda oynadı?

Transferde adı sıkca Fenerbahçe ve Galatasaray ile de anılan Danny Drinkwater, futbola Manchester United altyapısında başlamış daha sonra Huddersfield, Cardiff, Watford, Barnsley, Leicester City, Burnley, Aston Villa ve Chelsea formaları giydi.

İlk kez Ada dışına çıkacak

Drinkwater bu transferle ilk kez İngiltere dışında bir takımda forma giymiş olacak. Futbolcu bu sezon Chelsea'de bu sezon şans bulamadı. U23 ve U21 takımlarında toplam 4 maçta 347 dakika süre alan futbolcu geçen sezonu da Burnley ve Aston Villa'da kiralık geçirmişti.

Senin için hazırladığımız haberler