Kasımpaşa teknik direktörü Sami Uğurlu: "Biz bunu hayal ediyorduk"
Editör: Orhan Gülek
Son Güncelleme /
Süper Lig'in 34. haftasında deplasmanda Beşiktaş'ı 3-0 mağlup eden Kasımpaşa teknik direktörü Sami Uğurlu, maç sonu değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar

Son 5 Haber

Portekiz'de gündem: Osimhen'in yerine oynayacak isim açıklandı

Rey Manaj, Sivasspor'u sırtladı: Golleri olmasaydı...

Beşiktaş'ta Vincenzo Italiano, Erzurumspor maçında herkesi şaşırtacak

Melissa Vargas Avrupa Şampiyonası'na damga vurdu! Rekorları altüst etti

Antalyaspor ve Erokspor'da sıcak gelişme! Servet Çetin ve Osman Özköylü...
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR - HABER
Süper Lig'in 34. haftasında Kasımpaşa, deplasmanda Beşiktaş'ı 3-0 mağlup etti. Kasımpaşa'nın gollerini Jackson Muleka (2) ve Mortadha Ben Ouannes attı.
Farklı kazandıkları maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Kasımpaşa teknik direktörü Sami Uğurlu, şu ifadeleri kullandı:
"Çok güzel bir atmosferde oynadık. Beşiktaş taraftarı gerçekten olabildiğince takımına destek oldu. Çok zor bir deplasman olacağını biliyorduk zaten. Ancak öncede konuştuğumuz gibi biz her maçı kazanmak için oynuyoruz. O gücümüzün olduğunu biliyoruz. Çok ciddi oyun gücümüzün de olduğunu biliyoruz. Yine o maçlardan bir tanesi oldukça da keyifli geçti. Beşiktaş'ın oynadığı sistemle alakalı hafta içi çok fazla çalıştık. Defalarca tekrar yaptık hem savunmada hem de hücumda ne açıkları olduğunu ya da zafiyetleri ile birlikte artı yönlerini çok iyi tespit ettiğimizi düşünüyorum ki bu da bizim oyunun özellikle ilk yarı oyunun üstünlüğünü elimizde tutmamızı sağladı. Orta sahayı kalabalık tutup bir defa baktığınızda Doğucan, Eysseric, Haris orada çok ciddi bir üstünlük kurdular orta sahada... Bunu bekliyoruz, bunu planlamıştık. Zaten maçtan önce de orada kazandığımız aldığımız toplarla da çok. hızlı hücuma çıktık ve sonucu değiştirecek oyuncularımız olduğunu biliyoruz. Ön bölgede bunu çok iyi değerlendirdik kendi adımıza."
Takımın fizik gücünden memnun olduğunu dile getiren Uğurlu "Bölgesel olarak değil de takımı bütün halde hayal ediyoruz ve o şekilde planlamamızı yapıyoruz. Oyunun her bölümünde hücum ve savunmayı takım halinde yapmaya çalışıyoruz. Beraber hareket etmeye çalışıyoruz çünkü oldukça iyi bir fizik gücüne sahibiz. Ekip olarak bunu çok rahat yapabiliyoruz. Geçiş oyunlarını birinci bölgeden ikinci bölgeye ya da ikinci bölgeden üçüncü bölgeye hem hücum hem de savunma geçişlerinde çok etkili yapabiliyoruz. Bizim bir oyun planımız, oyun felsefemiz var. Bunu çok net şekilde sahaya yansıtmayı biliyoruz. " dedi.

Herkesin Kasımpaşa'nın maçı olduğu zaman televizyonun karşısına geçip izlemek istediğini ifade eden Uğurlu "Oyuncuya uygun bu felsefede ilerlemeye çalıştık. Hep üzerine koyarak devam ediyoruz ancak tabii... Yeterli mi? Elbette değil. Bizim de daha bir çok geliştirmemiz gereken yönlerimiz var. Çünkü bu takımın çok daha iyi işler yapabileceğini biliyoruz. Görüyoruz, herkese keyif veriyoruz. Oynadığımız futbolla artık herkes Kasımpaşa'nın maçı olduğu zaman televizyonun karşısına geçip izlemek istiyor. Biz bunu hayal ediyorduk. Aslında baktığınızda burada çok iyi gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum. Rakiplerin saygı duyduğu bir takım haline geldiğimizi görüyoruz. Her takibin bize aynı şekilde önlem almaya çalıştığını görebiliyoruz. Çok zor deplasmandı. Beşiktaş, çok agresif, çok dinamik bir takım. Onları mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum." dedi.
Bu videoya da göz atabilirsin
Sizin için önerilen haberler

Portekiz'de gündem: Osimhen'in yerine oynayacak isim açıklandı

Galatasaray'ın Sporting Lizbon maçı kadrosu açıklandı! 4 eksik var

Beşiktaş'ta Vincenzo Italiano, Erzurumspor maçında herkesi şaşırtacak

Sergen Yalçın'dan hodri meydan: "Dediğimin tersi olsun, bir daha futbol konuşmayacağım"

Antalyaspor ve Erokspor'da sıcak gelişme! Servet Çetin ve Osman Özköylü...

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Roma maçı öncesi flaş Mason Greenwood kararı

Ertuğrul Doğan'dan Vitor Pereira hamlesi! Bizzat görüştü...

Rey Manaj, Sivasspor'u sırtladı: Golleri olmasaydı...

Filenin Sultanları'nın şampiyonluk ödülü ne kadar? İşte 2026 VNL ve Avrupa Şampiyonası ödülü

Luis Suarez'in Fenerbahçe itirafının ardından açıklama geldi: "Hakan Safi, 50 milyon euroya anlaşmıştı"

Mohamed Salah'ın fotoğrafı viral oldu! Mısır Milli Takımı paylaştı

Fenerbahçe-Roma maçının hakemi belli oldu!

Fenerbahçe'yi korkutan istatistik! Tarih tekerrür ederse...

İtalya GP sonrası Ferrari karıştı! Hamilton-Leclerc gerilimi büyüyor

Türk Hava Yolları, Premier Lig devinin ana ortağı oluyor!
