Kasımpaşa teknik sorumlusu Barış Kanbak'tan Galatasaray açıklaması!

22.09.2024 - 19:39 | Son Güncellenme: 22.09.2024 - 19:43

Trendyol Süper Lig'de Kasımpaşa, sahasında Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından İstanbul ekibinin teknik sorumlusu Barış Kanbak açıklamalarda bulundu.

Kasımpaşa teknik sorumlusu Barış Kanbak'tan Galatasaray açıklaması!

AJANSSPOR - HABER

Kasımpaşa teknik sorumlusu Barış Kanbak, Antalyaspor beraberliğinin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

"Galibiyet golünü arayan bir Kasımpaşa vardı"

Barış Kanbak, Antalyaspor maçını şu sözlerle değerlendirdi: "Ben bu maçın tuhaf bir maç olduğunu düşünmüyorum çünkü oyunun başından sonuna kadar oyuna hakim, oyunu kontrol altında tutan, galibiyet golünü arayan bir Kasımpaşa vardı. Sayısal olarak eksildikten sonra etkinliğimizin artması bizim maçı ne kadar istediğimizi gösteriyor. Geçen haftada oyunculara söylemiştim, üçüncü bölgede sonuçlandırma anlamında daha etkili olmamız gerekiyor.

Galatasaray açıklaması

Sözlerine devam eden Barış Kanbak, gelecek hafta oynayacakları Galatasaray maçı hakkında da konuştu. Kanbak, "Rakibe en az pozisyon verdiğimiz maçlardan biri. Çok net gol pozisyonu hatırlamıyorum Antalyaspor adına. Biz de yakaladığımız fırsatları değerlendiremedik. İki tane golle sonuçlanan atağımız oldu ofsayttan dolayı sayılmadı ki pozisyonlar da zaten ofsayttı. Bizim için üzücü. Net 3 puan için sahaya çıktık. Sevindirici tarafı ise 10 kişi kaldıktan sonra hala aynı planı uygulayabiliyoruz. İnşallah Galatasaray maçından daha iyi oyun ve daha iyi sonuçla galip ayrılırız" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler