Kasımpaşa Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Saraç kimdir?

19.08.2020 - 10:07 | Son Güncellenme: 19.08.2020 - 10:07

Son dakika spor haberleri... Kasımpaşa'nın Galatasaray ve Fenerbahçe'ye oyuncuları bedelsiz olarak verdiğini açıklaması tartışma yaratmıştı. Bunun üzerine Kasımpaşa Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Saraç dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kasımpaşa Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Saraç kimdir, bedelsiz transferler hakkında ne söyledi? İşte tüm detaylar...

Kasımpaşa'nın Fatih Öztürk'ü Galatasaray'a, Mame Thiam'ı ise Fenerbahçe'ye bedelsiz olarak vermesi spor medyasında gündem yaratmıştı.

Kasımpaşa Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Saraç ise bedelsiz transferler hakkında bir açıklama yaptı.

Hürriyet'in haberine göre Fatih Saraç, "Turgay Bey, ‘Fatih Öztürk’ü geçen hafta Galatasaray’a bedelsiz verdik, Thiam için Fenerbahçe’den para almayalım.’ dedi. Ali Koç’u aradım, ‘Ciddi misin? Bu tarihi jestinizi unutmayacağız.’ dedi. Abdurrahim Albayrak’ı aradım, 'Fatih Öztürk'e talipmişsiniz, kafası karışık, doğru mu?' dedim. 'Sorup döneyim' dedi. 'Evet, istiyoruz' cevabını verdi. Turgay Bey’i aradım, Fatih’in yaşını sordu; 33 deyince, 'Ver gitsin' dedi. 2-3 gün önce Ali Koç beni aradı, “Thiam’a talibiz, satmayı düşünür müsünüz?” diye sordu. Ben de “Başkanımıza sormam lazım ama satacağını pek sanmıyorum çünkü takım için çok önemli bir oyuncu. Ayrıca yurt içi ve yurt dışından çok sayıda talibi var” dedim. Turgay Bey’i arayıp, Ali Koç’un talebini ilettim. Turgay Bey, “Fatih Öztürk’ü Galatasaray’a bedelsiz verdik. Abdullah Durak’ı Rizespor’a, Adem Büyük’ü Yeni Malatyaspor’a bedelsiz vermiştik." ifadelerini kullandı.

Fatih Saraç kimdir?

Fatih Saraç, 1960'da İstanbul'da dünyaya geldi. Kasımpaşa Spor Kulübü Kasımpaşa Sportif Faaliyetler A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi olan Mehmet Fatih Saraç, Mekke Üniversitesi mezunudur.

Fatih Saraç, Bim A.Ş.,Yeni Mağazacılık A.Ş. (A101), Ak Gıda A.Ş. kurucu ortağıdır ve eski Yönetim Kurulu Üyesidir. Halihazırda UCZ Mağazacılık A.Ş./ Dogal Gıda Ürünleri A.Ş. ve Mes Yatırım Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanıdır.

Fatih Saraç, Habertürk Televizyonu, Habertürk Gazetesi ve www.haberturk.com sitesinin de sahibi Ciner Medya Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkanvekili'dir.

Senin için hazırladığımız haberler