Kasımpaşa'da Yeni Teknik Direktör Kemal Özdeş Oldu

İsa Kethüda
04.04.2023 - 14:14 | Son Güncellenme: 04.04.2023 - 14:17

Kasımpaşa haberleri... Selçuk İnan ile yollarını ayıran Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'da teknik direktörlük görevine Kemal Özdeş getirildi. Detaylar.

Kasımpaşa'da Yeni Teknik Direktör Kemal Özdeş Oldu

AJANSSPOR-HABER

Kasımpaşa'da Selçuk İnan ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevi için görüşmeler sürüyordu. 

Kasımpaşa'da Kemal Özdeş dönemi

Lacivert-beyazlılar, daha önce 2 farklı dönemde takımda görev yapan Kemal Özdeş ile anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Kasımpaşa'dan konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Kasımpaşa ailesine hoşgeldin Kemal Özdeş. Seni aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz. Birlikte başaracağız" ifadeleri kullanıldı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan iç transfer hamlesi! Yeni sözleşme...
Habere Git

Kemal Özdeş'in Kasımpaşa kariyeri

Son olarak Yeni Malatyaspor'u çalıştıran ve şu an boşta olan 52 yaşındaki teknik adam daha önce Kasımpaşa ile toplamda 101 maçta sahaya çıktı.

Tecrübeli çalıştırıcı ilk döneminde görev aldığı 86 maçta 38 galibiyet, 14 beraberlik ve 34 mağlubiyetle 128 puan topladı ve maç başına da 1.49 puan ortalaması yakaladı.

Özdeş ikinci döneminde ise 15 maçta sahaya çıktı ve 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 7 mağlubiyetle 18 puan elde etti ve maç başına da 1.20 puan ortalaması tutturdu.

Kasımpaşa'nın bu sezon 4. hocası oldu

Öte yandan bu sezon 25 maç sonunda 26 puan ile 13. sırada yer alan Kasımpaşa'da Kemal Özdeş bu sezon dördüncü teknik direktör olarak görev yapacak. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan UEFA'ya başvuru!
Habere Git

İstanbul ekibi sezona Sami Uğurlu ile başlamış, daha sonra Şenol Can ve Selçuk İnan ile anlaşmış ancak alınan kötü sonuçlar sonrası bu hocalar ile de yollar ayrılmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler