Kasımpaşa'da arayış sürüyor... Teknik direktör kim olacak?

Orhan Gülek
20.12.2021 - 19:12 | Son Güncellenme: 20.12.2021 - 19:14

Süper Lig'in son sırasında bulunan ve Sivasspor'a 3-1 yenildikleri maç sonrası Hakan Kutlu ile yolları ayıran Kasımpaşa'da yeni teknik direktör kim olacak?

Kasımpaşa'da arayış sürüyor... Teknik direktör kim olacak?

AJANSSPOR - HABER

Ligin 17. haftasında oynadığı 17 maçta 2 galibiyet ve 5 beraberlik alan Kasımpaşa 11 puan topladı ve ligin son sırasında bulunuyor.

Sezon başlamadan Şenol Can ile vedalaşan lig sürerken Cihat Arslan ve Hakan Kutlu ile yolları ayıran Kasımpaşa yeni teknik direktörünü arıyor.

Yusuf Şimşek listeye girdi

İstanbul ekibinde hoca için yapılan listeye Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın eski oyuncusu Yusuf Şimşek de girdi. Sportif direktör Serkan Reçber'in Şimşek ile görüşme yapacağı öğrenildi.

Taraftar Yiğit'i istiyor

Hoca konusunda henüz kararını veremeyen Kasımpaşa'da taraftar gruplarının yakından takip ettiği  Kasımpaşamedia sosyal medya sitesi ise Sarp Yiğit ismini gündeme getirdi.

Kasımpaşamedia, daha önce Mustafa Denizli ve Tayfur Havutçu ile birlikte görev alan ve takımı iyi tanıyan Sarp Yiğit için şu ifadeleri kullandı: "Şimdi değilse ne zaman... 100. yılda bizden biri düzeltir bizi... Sarp Hoca takımın başına!"

Senin için hazırladığımız haberler