Kasımpaşa Başkanı Turgay Ciner Görevini Bıraktı Yeni Başkan Fatih Saraç

Ali Bozkurt
07.06.2022 - 23:55 | Son Güncellenme: 08.06.2022 - 13:11

Süper Lig temsilcilerinden Kasımpaşa’nın yönetim kurulu başkanı değişti. Kulübün sahibi Turgay Ciner, başkanlık koltuğunu Mehmet Fatih Saraç’a bıraktı

Kasımpaşa Başkanı Turgay Ciner Görevini Bıraktı Yeni Başkan Fatih Saraç

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa A.Ş’de yönetim değiştiği. Kulübün sahibi Turgay Ciner, yönetim kurulu başkanlığını bıraktı. Mavi beyazlı İstanbul ekibinin yeni başkanı Mehmet Fatih Saraç oldu. İstanbul Ticaret Odası (İTO) kayıtlarına göre Turgay Ciner’in görev süresi 25 Mart 2022’de sona erdi.

Tescil kararı İTO kayıtlarına geçti

Ünlü medya patronu Turgay Ciner’in başkanlığı bırakmasının ardından kulüpte uzun süredir başkan yardımcılığı görevini yürüten Fatih Saraç, yönetim kurulu başkanlığına seçildi. Söz konusu görev değişikliği 2 Haziran 2022 tarihinde tescil edilerek İTO kayıtlarına da geçti.

Eski başkan Öksüz yardımcı koltuğunda

Mehmet Fatih Saraç Başkanlığı’nda 101 yaşındaki Kasımpaşa’nın yeni yönetiminde eski başkanlardan Hasan Hilmi Öksüz ise yönetim kurulu başkan yardımcı olarak yer aldı. Orhan Yüksel yönetim kurulu üyesi oldu. Mehmet Fatih Saraç, son yıllarda kulübü adeta bir başkan gibi yöneten ve kamuoyunda yönetimi en çok temsil eden kişiydi.

Serkan Reçber genel müdür oldu

Serkan Reçber, Kasımpaşa’da genel müdür olarak atanırken, Selçuk Yeşiltaş ise müdür pozisyonunda konumlandırıldı. Geride kalan sezonda ligin ilk devresinde düşme hattına gerilen Kasımpaşa, ikinci devredeyse büyük bir çıkış yaparak ligde kalmayı başardı.

Fatih Saraç kimdir?

Fatih Saraç, 1960'da İstanbul'da dünyaya geldi. Kasımpaşa Spor Kulübü Kasımpaşa Sportif Faaliyetler A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi olan Mehmet Fatih Saraç, Mekke Üniversitesi mezunudur.

Fatih Saraç, Bim A.Ş.,Yeni Mağazacılık A.Ş. (A101), Ak Gıda A.Ş. kurucu ortağıdır ve eski Yönetim Kurulu Üyesidir. Halihazırda UCZ Mağazacılık A.Ş./ Dogal Gıda Ürünleri A.Ş. ve Mes Yatırım Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanıdır.

 

Senin için hazırladığımız haberler