Kasımpaşa'da Aytaç Kara ve Hajradinovic, Fenerbahçe maçı sonrası konuştu

Orhan Gülek
16.08.2022 - 00:15 | Son Güncellenme: 16.08.2022 - 00:20

Süper Lig'in 2. haftasının kapanış mücadelesinde Kasımpaşa sahasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Mücadeleyi 6-0 kaybeden Kasımpaşa'da Aytaç Kara ve Hajradinovic, maç sonu değerlendirmelerde bulundu

Kasımpaşa'da Aytaç Kara ve Hajradinovic, Fenerbahçe maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 2. haftasının kapanış mücadelesinde Kasımpaşa sahasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Ev sahibi Kasımpaşa 16. dakikada Hasan Emre Yeşilyurt'un gördüğü kırmızı kart ile 10 kişi kalırken, Fenerbahçe sahadan 6-0'lık galibiyet ile ayrıldı.

Aytaç Kara: "Geçen hafta kırmızı kart vardı, bu hafta da kırmızı kart seyri değiştirdi"

Karşılaşma sonrası açıklamlarda bulunan Kasımpaşa'da Aytaç Kara, kırmızı karttan dolayı takımın motivasyonunun düştüğünü dile getirdi. Kara "Bu maçlardan sonra konuşmak zor. Takım arkadaşlarım 10 dakika duş alamadı. Böyle şeyler futbolda olabiliyor. Daha önce de yaşadık. Toparlanacağımızı biliyorum. 1-2 haftamız daha var. Kaldığımız yerden devam edeceğiz. Hocamız iyi çalışıyor, hiçbir sıkıntımız yok. Toparlayacağız. 2 haftadır kırılma anlarımız oluyor. Geçen hafta kırmızı kart vardı, bu hafta da kırmızı kart seyri değiştirdi. Verilmeyen kırmızı kartlar var. Bunun üstesinden geleceğiz. Kaldığımız yerden devam edeceğiz." dedi.
 
 
 
 
 

Hadergjonaj: "Bizim için utanç oldu"

Kasımpaşa'nın Kosavalı futbolcusu Hadergjonaj ise "Söyleyecek çok fazla şey yok. Kırmızı kart etkiledi. 11'e 10 oynamak çok zor. Bizim için utanç oldu. Hepimizin aynaya bakması lazım. Kendi sahanızda 6 gol yiyemezsiniz. Lige böyle başlayamazsınız." ifadelerini kullandı.
 
 
 
 

 

Senin için hazırladığımız haberler