Kasımpaşa'da Kemal Özdeş, İstanbulspor Maçı Sonrası Konuştu

Orhan Gülek
20.05.2023 - 19:46 | Son Güncellenme: 20.05.2023 - 19:52

Süper Lig'in 35. haftasında ağırladığı İstanbulspor'u 1-0 mağlup eden Kasımpaşa'da teknik direktör Kemal Özdeş, çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Kasımpaşa'da Kemal Özdeş, İstanbulspor Maçı Sonrası Konuştu

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig’in 35. haftasında Kasımpaşa ile İstanbulspor, Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda karşı karşıya geldi. Kritik öneme sahip olan maçta ev sahibi takım sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrılmayı başardı.

Karşılaşma sonrası Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş açıklamalarda bulundu.

"Karşımızda enerjik ve atletik bir takım vardı"

Atletik bir takıma karşı mücadele ettiklerini belirten Kemal Özdeş, "İlk 15 dakikalık oyunu genele yaymayı düşündük. Karşımızda enerjik ve atletik bir takım vardı. Bir şey ters gittiğinde koşmak zorunda kalıyorsunuz. " dedi.

"Oyun tersine döndü"

3 puan almalarına rağmen oynanan oyundan memnun olmadığını dile getiren Özdeş, "İkinci yarıda planımıza, top bizdeyken sadık kalmanın önemini anlattım. İstediğimiz aksiyonlar gerçekleşti. Çok önemli bir anda golle öne geçtik. Oyun tersine döndü. Daha sonra savunduk ve kontra atak aradık. Başarılı olamadık. Oyundan memnun değilim ancak çok değerli ve önemli bir 3 puan aldık. Oyuncularımı kutluyorum. Plana sadık kaldılar. Defansif olarak kusursuz oynadık." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
17'lik yıldız Kasımpaşa'ya hayat verdi!
Habere Git

Tek gol Yasin Özcan'dan

İlk yarısı golsüz geçen maçta Kasımpaşa, 17 yaşındaki Yasin Özcan’ın ceza sahası dışından attığı golle 3 puana uzandı.

Kasımpaşa, 10. sıraya çıktı

Bu sonucun ardından Kasımpaşa 40 puanla 10. sıraya çıkarken, İstanbulspor ise 35 puanla 15. sırada kaldı. Giresunspor da bu haftayı hükmen galibiyetle geçeceği için 34 puanla son 3 haftaya 16. sırada girecek.

Kasımpaşa'da yeni hedef Alanyaspor

30 Mayıs Salı günü saat 20.00’de oynanacak olan 36. haftasında İstanbulspor sahasında Adana Demirspor ile; Kasımpaşa da Alanyaspor ile karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler