Kasımpaşa'da öncelik Hikmet Karaman! Görüşmeler...

21.01.2020 - 11:32 | Son Güncellenme: 21.01.2020 - 11:36

Kasımpaşa'da öncelik Hikmet Karaman! Görüşmeler...

Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa’da teknik direktör Tayfur Havutçu ile yollar ayrılmıştı. 6-0’lık Trabzonspor yenilgisi sebebiyle yönetim Havutçu’dan istifasını istedi. Havutçu da istifa etti. Yeni teknik direktör kim olacak? Adaylar arasında kimler yer aldı? Yönetim hangi isme daha sıcak bakıyor? İşte detaylar…

Kasımpaşa’da teknik direktörlük için kimler gündeme geldi?

Kasımpaşa’da yeni teknik direktör arayışı başladı. Listede olan isimler arasında başta Hikmet Karaman olmak üzere Ünal Karaman, Yücel İldiz, İrfan Buz ve Mesut Bakkal’ın olduğu kulislerle konuşuldu. Yönetimin önceliğinin Hikmet Karaman olduğu öğrenildi.

Ünal Karaman sezon sonuna kadar takım çalıştırmak istemiyor

Trabzonspor’dan ayrılan Ünal Karaman’ın sezon sonuna kadar takım çalıştırmayı düşünmediği ve göreve gelecekse sezon başında gelmeyi hedeflediği belirtiliyor.

Yücel İldiz’in adı da gündeme geldi

Son olarak Denizlispor’u çalıştıran Yücel İldiz, TFF 1. Lig’den Süper Lig’e çıkmak isteyen bir takım ya da Süper Lig’de hedefe yürüyecek takımlardan birinde olmayı tercih ediyor. İldiz, Bursaspor ile yakın zamanda anlaşmaya varamamıştı.

İrfan Buz ve Mesut Bakkal diğer adaylardı

Samsunspor ile yollarını ayırdıktan sonra bir süredir takım çalıştırmayan İrfan Buz ile deneyimli teknik direktör Mesut Bakkal’ın bu teklife sıcak bakabileceği ifade ediliyor.

Yönetimin önceliği Hikmet Karaman

Bu isimler listede yer alırken yönetimin teknik direktör Hikmet Karaman üzerinde birleştiği ve Paşa’da Karaman döneminin başlama ihtimalinin daha yüksek olduğu ve deneyimli çalıştırıcının bazı konularda yönetimden istekleri olduğu öğrenildi. Kasımpaşa’da yeni teknik direktör bu hafta içinde açıklanacak. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler