Kasımpaşa'da Sami Uğurlu: "En büyük isteğimiz..."

Akın Ungan
25.12.2021 - 17:21 | Son Güncellenme: 25.12.2021 - 17:23

Süper Lig'de Kasımpaşa, Altay ile karşılaştı. Maçtan 2-0 galibiyetle ayrılan Kasımpaşa'da Teknik Sorumlu Sami Uğurlu açıklamalarda bulundu.

Kasımpaşa'da Sami Uğurlu: "En büyük isteğimiz..."

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında Kasımpaşa, sahasında karşılaştığı Altay’ı 2-0 mağlup etti. Müsabakanın ardından Kasımpaşa Teknik Sorumlusu Sami Uğurlu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"Sezonun özetiydi bu maç"

Maçta istedikleri oyun planını, sahaya yansıtabildiklerini aktaran Sami Uğrulu, “Altay’ın zaaflarını doğru analiz ettiğimiz, görüyoruz. Yüksek toplarla geleceklerini biliyorduk. Maçın hakimi Kasımpaşa’ydı. Sonraki geçişlerde kanatları kullanarak merkezde Umut’un etkili oyunu, Ahmet ve Mortada’nın koşularıyla birçok pozisyon bulduk. Bunların bir tanesini golle sonuçlandırdık. Genel olarak sezonun özetiydi bu maç. Bu özette maçın içinde olan küçük ayrıntılarla maç kaybeden Kasımpaşa takımı vardı. 6-7 net pozisyon yakalayan bir penaltı kaçırdık. O şanssızlık maçın devamında bizimleydi." ifadelerini kullandı.

"3. bölgede oynamak isteyen bir takımız"

Sami Uğurlu, Kasımpaşa'nın hedeflerinden bahsederken, "O kadar inançlı isteyen bir ekip vardı ki sahada bugün şanssızlığımızı da onunla birlikte kırdığımızı düşünüyoruz. İkinci yarı bizim için daha istekli daha coşkuluydu. Oyun stratejimizi oturtmak istiyoruz. Eksiklerimizi çalışarak gidereceğiz. Sürekli 3. bölgede oynamak isteyen bir takımız. En büyük isteğimiz maçın büyük bölümünde rakip sahada oynayan coşkulu beraber hareket eden bir takımla ikinci yarıya başlayacağımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler