Kasımpaşa'da Sami Uğurlu, Fenerbahçe maçı sonrası konuştu: "Özür dilerim"

Orhan Gülek
16.08.2022 - 00:28 | Son Güncellenme: 16.08.2022 - 14:58

Süper Lig'in 2. haftasının kapanış mücadelesinde Kasımpaşa sahasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Mücadeleyi 6-0 kaybeden Kasımpaşa'da teknik direktör Sami Uğurlu, maç sonu değerlendirmelerde bulundu

Kasımpaşa'da Sami Uğurlu, Fenerbahçe maçı sonrası konuştu: "Özür dilerim"

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 2. haftasının kapanış mücadelesinde Kasımpaşa sahasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Ev sahibi Kasımpaşa 16. dakikada Hasan Emre Yeşilyurt'un gördüğü kırmızı kart ile 10 kişi kalırken, Fenerbahçe sahadan 6-0'lık galibiyet ile ayrıldı.

Karşılaşma sonrası açıklamlarda bulunan Kasımpaşa'da teknik direktör Sami Uğurlu değerlendirmelerde bulundu. Uğurlu, çok basit hatalar yaptıklarını ifade ederek şöyle konuştu:

"Skor kabul edilemez"

"15. dakikada bizim için maç bitti. Çok basit hatalar oldu. Genç oyuncular oynatmak istediğinizde böyle olabiliyor. Rakip de güçlü olunca cevap vermek zor oluyor. Camiadan özür diliyorum. Skor kabul edilemez. Maçı 15. dakikada kaybettik ve bizim adımıza sonrasında verimli bir maç olmadı. Çok fazla oyuncu gitti. Bu süreç Kasımpaşa adına kolay olmayacak. Umarım hayırlı olur. Kasımpaşa taraftarından tekrar özür dilerim."

Senin için hazırladığımız haberler