Kasımpaşa teknik direktörünü arıyor! Selçuk İnan olmadı, işte son aday

Cüneyt Muharremoğlu
21.11.2022 - 11:31 | Son Güncellenme: 21.11.2022 - 11:37

Şenol Can'la yollarını ayıran Kasımpaşa, Selçuk İnan ile yaptığı görüşmelerden sonuç alamadı. Kasımpaşa'nın yeni hedefi Altay'ı çalıştıran Sinan Kaloğlu...

Kasımpaşa teknik direktörünü arıyor! Selçuk İnan olmadı, işte son aday

AJANSSPOR HABER 

Kasımpaşa, Şenol Can ile yollarını ayırdıktan sonra Dünya Kupası yaşanırken teknik direktör sorununu çözmek istiyor. İstanbul ekibinin son hedefiyse Altay'dan ayrılan Sinan Kaloğlu oldu.

Selçuk İnan olmadı

Kasımpaşa'da ilk aday Galatasaray'da Fatih Terim'in yardımcılığını yapan Selçuk İnan'dı. Ancak yapılan görüşmeler olumsuz sonuçlandı.

Sinan Kaloğlu ile masaya oturulacak

Kasımpaşa bu hafta Altay'ı çalıştıran Sinan Kaloğlu ile masaya oturacak. Spor Toto 1. Lig'de Altay'ın başında bulunan Sinan Kaloğlu, sezona iyi bir başlangıç yapamasa da son haftalarda kaybetmeyen bir takım ortaya çıkardı ve İzmir temsilcisi düşme hattının üzerine çıktı. 

İlgini Çekebilir
Selçuk İnan'dan Arda Güler itirafı: ''Fatih Terim'le izledik''
Habere Git

1 numaralı aday oldu

Pro lisans sahibi olmasının yanı sıra Almanca ve İngilizce bilmesi, Sinan Kaloğlu'nu Kasımpaşa için bir numaralı aday yapıyor. 

Kasımpaşa 13. sırada

Sezona Sami Uğurlu ile başlayan ancak üst üste alınan 3 yenilginin ardından yolları ayıran Kasımpaşa, Şenol Can'la anlaşmış ancak Dünya Kupası arası girmesiyle birlikte genç çalıştırıcıyla yola devam etmeyeceğini açıklamıştı. Kasımpaşa geride kalan 13 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 yenilgiyle 13. sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler