Kasımpaşa'da Ümit Şengül'den futbolcularına övgü

Orhan Gülek
17.04.2022 - 18:36 | Son Güncellenme: 17.04.2022 - 18:39

Sahasında ağırladığı Adana Demirspor'u 4-0'lık net bir skorla mağlup eden Kasımpaşa Teknik Sorumlusu Ümit Şengül, maç sonu değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Kasımpaşa'da Ümit Şengül'den futbolcularına övgü

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig’in 33. haftasında Kasımpaşa, sahasında ağırladığı Adana Demirspor’u 4-0 mağlup etti. Ligdeki son 3 maçında mağlup olmayan ve 7 puan Adana Demirspor, İstanbul deplasmanında farklı kaybetti. Üst üste 4 galibiyet aldıktan sonra geçen hafta Karagümrük deplasmanında serisi bozulan Kasımpaşa seyircisi önünde yeniden kazanmayı başardı.

 

Karşılaşma sonrası Kasımpaşa Teknik Sorumlusu Ümit Şengül, açıklamalarda bulundu.

"Koyduğumuz performans inanılmaz"

Oyuncuların performansından memnun olduğunu söyleyen Şengül "İki tane güçlü takımın mücadelesi olacağını maç öncesi söylemişti. Öyle de oldu. Zevkli bir maç oldu. İnanılmaz bir tempoyla başladık maça. Oyunda insiyatifi elimizde tuttuk. Rakip 10 kişi kalınca farka gittik. Bugünü de baz alarak 2. yarı ortaya koyduğumuz performans inanılmaz övgüyü hak eden performans. Oyuncularımızı kutluyoruz. Her maçı kazanmak için oynuyorlar. Sistemi kusursuz uyguluyorlar. Onları kutluyor ve teşekkür ediyorum." dedi.

"34 gol inanılmaz rakam"

Hedeflenen golleri bulduklarını dile getiren Şengül "Ofansif anlamda çalışıyoruz. Sistemimize ofansa dayalı sistem. Kenarlar işlediği her maçı kazandık. Bugün de öyle oldu. Hedeflediğimiz golleri buluyoruz. 34 gol inanılmaz rakam. Oyuncu kalitesinin var olduğuna inandık. Ona doğru planlama ile oynatmak için ekstra çalışmalar yaptık. Sıralamada nerede oluruz bilmiyoruz ama ligi kazanarak bitirmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler