Kasımpaşa'dan Ayrılan Celina Ve Petretta'nın Yeni Takımları Belli Oldu

Akın Ungan
25.01.2023 - 21:00 | Son Güncellenme: 25.01.2023 - 21:42

Son dakika transfer haberleri | Kasımpaşa'dan ayrılan Bersant Celina ve Raoul Petretta'nın yeni takımları belli oldu. Tüm detaylar haberimizde...

Kasımpaşa'dan Ayrılan Celina Ve Petretta'nın Yeni Takımları Belli Oldu

Salim MANAV - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig ekibi Kasımpaşa'da iç transferde hareketli saatler yaşanıyor. Paşa, iki futbolcusu ile yollarını ayırdı. İstanbul'dan ayrılan futbolcuların yeni adresleri ise belli oldu.

Paşa sol kanadıyla ayrıldı

Kasımpaşa, sol kanadı ile yollarını ayırdı. Paşa, sol kanat oyuncusu Bersant Celina ve sol bek Raoul Petretta'nın sözleşmesini feshetti.

Oyuncuların yeni adresleri belli oldu

İstanbul temsilcisinden ayrılan iki ismin yeni takımları belli oldu. Bersant Celina, Stoke City ile Petretta ise MLS takımı Toronto'yla prensip anlaşmasına vardı.

İlgini Çekebilir
Kasımpaşa'nın yıldızı İngiltere yolcusu! İmzalar...
Habere Git

Celina, City altyapısında yetişti

Bersant Celina, Manchester City alt yapısında yetişti. City'de profesyonel olan oyuncu, Twente, Ipswich, Swansea ve Dijon'da forma giydi. Celina, Ağustos 2022'de Dijon'dan Kasımpaşa'ya kiralık olarak geldi. 

Celina'nın bu sezonki performansı

Bersant Celina, bu sezon Kasımpaşa forması ile çıktığı 19 karşılaşmada 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 1 defa takım arkadaşlarına gol pası veren 26 yaşındaki sol kanat, 1 maçta ise sarı kart gördü.

Raoul Petretta bedelsiz geldi

24 Mart 1997 doğumlu Raoul Petretta, Basel alt yapısında futbola başladı. Petretta, geçtiğimiz Temmuz ayında Kasımpaşa'ya bedelsiz olarak transfer oldu.

İlgini Çekebilir
Kasımpaşa, "Ürdünlü Messi" ile anlaştı
Habere Git

Petretta'nın bu sezonki performansı

25 yaşındaki sol bek oyuncusu, Kasımpaşa'da 12 karşılaşmaya çıktı. Bu sezon çıktığı maçlarda 1 gol, 1 asist kaydeden Petretta, 5 kez sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler