Ajansspor

Kasımpaşa'dan Emre Belözoğlu ve Galatasaray maçı açıklaması

Editör: Ali Bozkurt

Son Güncelleme /

Kasımpaşa Yardımcı Antrenörü İlker Püren, Gençlerbirliği mağlubiyeti sonrası açıklama yaptı. Püren, Galatasaray maçını final olarak gördüklerini söyledi.

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 2 dk
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Natura Dünyası Gençlerbirliği’ne 3-2 mağlup olan Kasımpaşa’da yardımcı antrenör İlker Püren, maç sonrası değerlendirmelerde bulundu. Püren, son hafta oynanacak Galatasaray karşılaşmasına dikkat çekti.

“Hiç beklemediğimiz şekilde sonuçlandı”

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan İlker Püren, maçın beklemedikleri bir şekilde sonuçlandığını ifade etti.

Püren, şu açıklamayı yaptı:

“Mutlak puan almamız gereken bir karşılaşmada, iyi giden bir senaryoda, hiç beklemediğimiz şekilde maç sonuçlandı. Önümüzde tek bir düşünce var, Galatasaray maçından bir puan alıp kümede kalmak. Başka bir düşüncemiz yok.”

“Gerçek finali oynayacağız”

Son hafta kritik bir mücadeleye çıkacaklarını belirten İlker Püren, oyuncuların psikolojik olarak etkilendiğini söyledi.

Püren, “Buradan bu işi bitirmiş olarak dönmek istiyorduk ama maalesef özellikle ligin bu son maçlarında skorlar oyuncuların psikolojisi üzerinde etkili. Oyun disiplininden uzaklaşabiliyorsunuz, aşırı motive olabiliyorsunuz, motivasyondan uzaklaşabiliyorsunuz. Bence böyle bir gün yaşadık.” ifadelerini kullandı.

Tecrübeli çalıştırıcı ayrıca, “Artık tek bir hedef, son maç, final havası... Hep final final dedik ama gerçek finali orada oynayacağız.” dedi.

Galatasaray açıklaması

Galatasaray’ın şampiyonluğu garantilemesinin avantaj olup olmadığıyla ilgili soruya da yanıt veren İlker Püren, şu değerlendirmeyi yaptı:

“Özellikle büyük camiaların şampiyonluğu garantileseler de oyun disiplininden ve kendi kulüp ilkelerinden ödün vermeden her maça aynı ciddiyetle çıktıklarını gördüm. O yüzden böyle bir rahatlık bizde kesinlikle yok şu anda.”

Püren, şampiyonluğunu önceden ilan etmiş bir Galatasaray’a karşı oynamayı tercih edeceğini de sözlerine ekledi.

Emre Belözoğlu açıklaması

İlker Püren, kırmızı kart gören Emre Belözoğlu hakkında da konuştu.

Püren, “Küfür etmedi. Aksine küfür edildi, o da onun için karşılığını verdi.” ifadelerini kullandı.

Hakem kararlarına da değinen yardımcı antrenör, pozisyonları tekrar izledikten sonra daha net değerlendirme yapacağını belirtti.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...