Kasımpaşa'dan paraşütsüz düşüş!

23.02.2019 - 18:14 | Son Güncellenme: 23.02.2019 - 21:14

Kasımpaşa'dan paraşütsüz düşüş!

Spor Toto Süper Lig'in 17 haftalık periyodunu 29 puanla 4.sırada tamamlayan Kasımpaşa, ikinci devrede ise tam anlamıyla bir çöküş yaşadı.

Kasımpaşa son 6 maçını kaybetti

Mustafa Denizli ve öğrencileri sahasında Beşiktaş'ı 4-1 yendikten sonra belini bir türlü doğrultamadı. Kasımpaşa üst üste 6 maçından da yenilgiyle ayrıldı. 

Kasımpaşa kimlere kaybetti?

Rizespor'a evinde 1-0 kaybeden Kasımpaşa, ardından Başakşehir'e 2-0, Sivasspor'a da 3-1 yenildi. Ardından Ankaragücü'ne deplasmanda 3-0 kaybeden Kasımpaşa, evinde Galatasaray'a 4-1 kaybetti. 

Kasımpaşa kaç gol attı, kaç gol yedi?

Bu hafta Alanyaspor deplasmanında 3 puan hesapları yapan Kasımpaşa, bu deplasmandan ise 3-0'lık yenilgiyle döndü. Kasımpaşa, bu süreçte 15 gol yerken sadece 2 gol üretebildi. 

Mustafa Denizli ne demişti?

Kasımpaşa'nın duayen teknik direktörü Mustafa Denizli, Beşiktaş'ı 4-1 mağlup ettikleri maçın ardından, "28-29. haftaya böyle bir tabloyla girersek şampiyon olabilir" şeklinde konuşmuştu. 

Diagne Galatasaray'a satıldı

Kasımpaşa'da ilk yarıda ortaya koyduğu başarılı performansla gol krallığında zirveye yerleşen Mbaye Diagne, devre arasında Galatasaray'a satıldı.

Diagne gidince gol kısırlığı yaşandı

10 milyon euro bonservis ve ekstralarla  sarı-kırmızılıların yolunu tutan Diagne sonrası Kasımpaşa gol üretmekte çok zorlandı. 

Trezeguet tek başına yetmiyor

Son oynanan Alanyaspor maçında da çok zorlanan Kasımpaşa, Trezeguet'nin çabalarına rağmen ileride ne top tutabildi, ne de gol üretebildi.

Mustafa Denizli ayrılacak iddiaları

Öte yandan kulislerde teknik direktör Mustafa Denizli'nin görevinden ayrılabileceği yönünde iddialar olsa da bu konuda henüz resmi bir açıklama yapılmadı. (AJANSSPOR DETAY HABER)

Senin için hazırladığımız haberler