Kasımpaşalı oyunculardan Konyaspor maçı yorumu: "Umarım ligde kalırız"

15.03.2021 - 21:20 | Son Güncellenme: 15.03.2021 - 21:23

Son dakika haberleri... Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Kasımpaşa ile Konyaspor 1-1 berabere kaldı. Mücadelenin ardından Kasımpaşalı futbolcular Koita, Hajradinovic ve Varga değerlendirmeler yaptı. İşte detaylar...

Kasımpaşalı oyunculardan Konyaspor maçı yorumu: "Umarım ligde kalırız"

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Kasımpaşa, sahasında Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçtan sonra Kasımpaşa'da Koita, Hajradinovic ve Varga yayıncı kuruluşa açıklama yaptı.

Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Fode Koita: "Tabii ki her zaman sahada olabilmek ve takım arkadaşlarıma yardımcı olabilmek mutluluk verici. Son dakikada attığımız golle 1 puanı aldık. Gelecek adına bu puanın iyi olduğunu düşünüyorum. Yapacağımız her şey takıma etki edecektir. Rekabet olacaktır. Golü kimin attığı önemli değil. Umarım istediğimiz sonuçları alır ligde kalırız."

Haris Hajradinovic: "Maçın genelinde sahada iyi olan taraf bizdik ama golü atamadık. Son dakikalara doğru gol yedik ama uzatma dakikalarda attığımız golle 1 puanı aldık. İnanılmaz bir his. Takımın puan almasına yardımcı olabilmek güzel duygu. Tabii ki mutluyum takımın puan almasına yardımcı olabildim."

Kevin Varga: "Çok önemliydi. Çükü rakibimize karşı oynadık. 1 puan aldık. Maçın genelinde galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum. Galibiyet çıkarabilirdik ama son dakikalarda attığımız golle 1 puan aldık."

Senin için hazırladığımız haberler