Kasımpaşa'ya 'antibiyotik' gibi galibiyet! Denizli...

16.03.2019 - 23:08 | Son Güncellenme: 17.03.2019 - 02:08

Kasımpaşa'ya 'antibiyotik' gibi galibiyet! Denizli...

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında 29 puan toplayan Kasımpaşa, ikinci devrede ise istediği gibi grafik çizememişti. Mustafa Denizli yönetimindeki Kasımpaşa, 2019 yılındaki şanssızlığını, Akhisarspor maçında kırdı ve yılın ilk galibiyetine imza attı. 

Mustafa Denizli adına da çile bitmiş oldu

Öte yandan usta teknik direktör Mustafa Denizli'nin de galip gelememe çilesi bitti. Kasımpaşa'nın başında çıktığı son 8 Süper Lig maçında galibiyet elde edemeyen Denizli, teknik direktörlük kariyerinde en uzun serisini yaşamıştı. 

Tatsız seri bitti

Kasımpaşa'daki kötü gidişatın da etkisiyle sağlık problemi yaşayan Mustafa Denizli, Akhisar maçındaki muhteşem geri dönüş sonrası kendisi adına o tatsız seriyi de sona erdirmiş oldu. 

Mustafa Denizli, soyunma odasında sevince ortak oldu

Öte yandan Kasımpaşa'yı çalıştıran Mustafa Denizli, soyunma odasında büyük bir coşku yaşadı ve futbolcularına kısa bir teşekkür konuşması yaptı. 

Mustafa Denizli: "Galibiyet çok önemliydi"

Denizli'nin futbolcularına, "İyi mücadele ettiğiniz biliyor ve görüyorum. Şeytanın bacağını kırmayı başardık. Bazen saha içinde eminim ki siz de yapma potansiyeliniz olduğu halde yapamadığınız şeyleri görmüşsünüzdür. Milli ara öncesi bu galibiyet çok önemliydi" ifadelerini kullandı.

Kasımpaşa bir sonraki maçını kimle oynayacak?

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'de elde ettiği 34 puanla haftayı tamamladı. Milli maçlar sebebiyle verilecek aradan sonra Kasımpaşa evinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u konuk edecek. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler