Kastamonu Belediyespor, Vaci NKSE maçı hazırlıklarına başladı
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Kastamonu Belediyespor, Vaci NKSE maçı hazırlıklarına başladı

Son 5 Haber

"Türkler geliyor" marşını yazmıştı! Sinan Akçıl'dan sert tepki

Güntekin Onay'dan Montella'ya sert eleştiri! "Yazık, çok yazık"

Enciso'dan Türkiye maçı sonrası dikkat çeken sözler!

Hayallerimizi yıkan Paraguay hocasından maç sonu göndermesi!

Türkiye'nin Dünya Kupası şansı kaldı mı? Son maçlarda ihtimal nedir?
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Kastamonu Belediyespor, Vaci NKSE maçı hazırlıklarına başladı
Kastamonu Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası'nda Macaristan temsilcisi Vaci NKSE ile deplasmanda yapacağı 3. eleme turu rövanş maçının hazırlıklarına başladı.
EHF Kupası 3. tur ilk maçında Macaristan temsilcisi Vaci NKSE'yi 33-26 mağlup eden Kastamonu Belediyespor, 16 Kasım Cumartesi günü deplasmanda rakibiyle bir kez daha karşı karşıya gelecek.
Antrenör Hakan Günal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk maçı 7 sayı farkla kazanarak avantaj yakaladıklarını anlatarak, "Bizim lehimize daha farklı bitebilecek bir maçı geride bıraktık. Şimdi önümüzdeki maça bakıyoruz. Hazırlıklara bugün itibarıyla başladık. Biraz yükleme ve savunma ağırlıklı çalışacağız. Ardından da taktik ağırlıklı çalışacağız." ifadelerini kullandı.
Takımda morallerin yüksek olduğunu vurgulayan Günal, "Herhangi bir sakatımız ya da sıkıntımız yok. Takımda durumlar oldukça iyi. Maça kadar olan süreci en iyi şekilde değerlendireceğiz." diye konuştu.