Kastamonu Belediyespor'da Avrupa heyecanı!
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Kastamonu Belediyespor'da Avrupa heyecanı!

Son 5 Haber

Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal'dan transfer müjdesi

Türkiye-Letonya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe'den Fred'in yerine sürpriz transfer! Lukaku'nun milli takımdan arkadaşı için görüşmeler başladı

Beşiktaş - Kauno Zalgiris maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Muhtemel 11'ler)

Trabzonspor - Ferencvaros maçı ne zaman, saat taçta, hangi kanalda? (Muhtemel 11'ler)
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Kastamonu Belediyespor'da Avrupa heyecanı!
Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası 3. ön eleme turunda Macaristan temsilcisi Vaci ile eşleşen Kastamonu Belediyespor Kadın Hentbol Takımı hazırlıklarını sürdürüyor.
Rakibiyle 12 Kasım'daki ilk maçta deplasmanda karşılaşacak Kastamonu temsilcisi, Atatürk Spor Salonu'nda yaptığı antrenmanla hazırlıklarına devam etti.
Kastamonu Belediyespor Antrenörü Hakan Günal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, maça en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi.
Deplasmandaki maçın ardından rakiplerini 19 Kasım'da Türkiye'de ağırlayacaklarını hatırlatan Günal, "Macaristan'da galip gelip, seyircimiz önünde turu geçip gruplara kalmak istiyoruz." dedi.
Lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştıklarını dile getiren Günal, "Takımın form düzeyi gittikçe artıyor. Sporcuların oyun ritmi ve savunmaları her geçen gün yükseliyor. Bu durum Avrupa kupası maçları için bizi ümitlendiriyor. Bizim için pozitif olan bu durumu Macaristan'daki ilk maça yansıtarak galip gelmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.
Takımda sakat oyuncu bulunmadığına işaret eden Günal, "Tamamen Avrupa kupası maçına odaklandık. Üç yıl önce sistem değişti. Bu sistemde gruplara kalan ilk Türk takımı olmak istiyoruz. Bunun için takım olarak elimizden geleni yapacağız." diye konuştu.