Kastamonu'dan Uğur Kılıç'a destek

İsa Kethüda
16.10.2021 - 22:43 | Son Güncellenme: 16.10.2021 - 23:24

Kastamonu Belediyesi GSK, Türkiye Hentbol Federasyonu başkanlığına adaylığını açıklayan eski hentbolcu Uğur Kılıç'a destek çıktı. İşte detaylar...

Kastamonu'dan Uğur Kılıç'a destek

AJANSSPOR-HABER

Ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Kastamonu Belediyesi GSK, Türkiye Hentbol Federasyonu’nun 31 Ekim’de gerçekleştireceği 5. Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa adaylığını açıklayan Uğur Kılıç için resmi internet sitesi üzerinden bir destek mesajı yayınladı.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:


"2014 yılında hentbol branşını aktif hale getiren Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü olarak hem ulusal hem uluslar arası alanda Türk hentbolunun gelişimi için mücadele veriyoruz. Kulüp olarak verdiğimiz mücadelede yalnız kaldığımızı düşünüyoruz.


"Hak ettiğimiz seviyede değiliz"

Kurulduğumuz günden bu güne, parkedeki dost kulüplerimizin birer birer hentboldan çekilmelerini üzüntüyle karşılıyoruz. Federasyonun ekonomik gerçeklikleri acı bir tablo olarak kulüplere yansıyor. Görünürlük ve marketing noktasında hak ettiğimiz seviyede değiliz.

Kulüp olarak kurumsallaşma adımlarımızla, sponsorluk anlaşmalarımızla, sportif başarılarımızla, Avrupa hentbolu ile gelişen bağlarımızla ortaya koyduğumuz vizyona ortak olan bir Türkiye Hentbol Federasyonu arzuluyoruz.


"Sayın Uğur Kılıç ve ekibinin başarılı olacağına inanıyoruz"

Türkiye Hentbol Federasyonu’nun 31 Ekim’de gerçekleştireceği 5. Olağan Genel Kurulu’nda Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü olarak projeleri, vizyonu, heyecanıyla Sayın Uğur Kılıç ve ekibinin başarılı olacağına inanıyoruz. Federasyon başkanlığına adaylığını açıklayan Uğur Kılıç ve ekibinin yanında olduğumuzu bildiriyor; hentbol için, ‘Birlikte başaracağız’ diyoruz."

THF başkanı imza topluyor

Mevcut Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Başkanı Bilal Eyuboğlu'nun ise henüz adaylığını açıklamadığı ancak delegelerden imza topladığı öğrenildi.

Uğur Kılıç, adaylığını açıklamıştı

Uğur Kılıç da, 2 Haziran 2021 tarihinde Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanlığı'na adaylığını açıklamıştı. Kılıç daha önce yaptığı açıklamada, "Artık kaybedecek zamanımız yok. Önceliğimiz, camiayı tekrar bir araya getirmek. Oluşturacağımız sinerjiyle, hedefimiz Türk hentbolunun Avrupa'nın en başarılı ilk beş ülkesi içerisinde yer almasını sağlamak" diye konuşmuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler