Süper Kupa | Beşiktaş-Fraport TAV Antalyaspor maçı biletleri bedava

Orhan Gülek
05.01.2022 - 13:36 | Son Güncellenme: 05.01.2022 - 13:41

Spor haberleri... Katar'da yapılacak Beşiktaş- Antalyaspor maçına ilgi az olunca TFF'nin onayıyla karşılaşma için ücretsiz bilet dağıtılmaya başlandı.

Süper Kupa | Beşiktaş-Fraport TAV Antalyaspor maçı biletleri bedava

Kartal YİĞİT - AJANSSPOR

Geçen sezonunun iki kupalı şampiyonu Beşiktaş ile Türkiye Kupası finalisti Süper Kupa'yı almak için bu akşam Katar'ın başkenti Doha'da karşı karşıya gelecek.

5 bin bilet satıldı

Ahmed Bin Ali Stadyumu'nda bu akşam saat 20.45'te başlayacak karşılaşma öncesi flaş bir gelişme yaşandı. 40 bin 740 kapasiteli stadyumda sadece 5 bin kişinin bilet aldığı öğrenildi. Bunun üzerine Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) onayıyla Doha Büyükelçiliği, taraftarları maça çekmek için ücretsiz bilet dağıtımına başladı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş ikinci, Antalya ilk şampiyonluğunu istiyor! İşte Süper Kupa 11'leri...
Habere Git

Beşiktaş taraftarından Katar boykotu çağrısı gelmişti

Süper Lig'in son haftasında oynanan ve Beşiktaş'ın 1-0 kaybettiği Konyaspor maçının ardından siyah beyazlı taraftarlar TFF'ye tepkilerini göstermek için Katar boykotu çağrısında bulunmuştu. Başta Beşiktaş'ın en etkili taraftar grubu olan Çarşı, olmak üzere taraftarlar #KatarOlayıYatar etiketini en çok okunanlar listesine sokmuştu.

Başkan Ahmet Nur Çebi de gitmedi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi de Katar'daki Süper Kupa finaline gitmeme kararı almıştı. Çebi'nin, İstanbul'da kulüp ile ilgili toplantıları olduğu gerekçesiyle Doha'ya gitmediği öğrenilmişti.

İlgini Çekebilir
TFF duyurdu! İşte Beşiktaş-Antalyaspor maçının VAR hakemi...
Habere Git

Beşiktaş Antalyaspor maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Futbolseverler,  Ahmed Bin Ali Stadyumu'nda 20.45'te başlayacak Beşiktaş Atalyaspor karşılaşmasını ATV'den şifresiz olarak izleyebilecek.

Senin için hazırladığımız haberler