Katar'da Fenerbahçeli yıldızlar parlıyor

Feride Kara
23.11.2022 - 22:54 | Son Güncellenme: 23.11.2022 - 23:07

2022 Dünya Kupası'nda Fenerbahçeli oyuncular golleriyle konuşuluyor. Enner Valencia Ekvador ile açılış golüne imza atarken Michy Batshuayi Belçika adına golünü attı

Katar'da Fenerbahçeli yıldızlar parlıyor

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de oynanan 12 maçta attığı 13 golle gol krallığı sıralamasında ilk sırada bulunan Enner Valencia Katar'da gollerini sürdürüyor. 

Turnuvaya iki golle başladı

Dünya Kupası'nın açılış maçı olan Katar - Ekvador karşılaşmasında açılış golünü sonrasında yine takımı adına bir gol atarak iki golle geceyi kapatan Enner Valencia Ekvador tarihinin en golcü oyuncusu olmuştu. Ayrıca Katar maçının ilk dakikalarında Enner Valencia'nın golü VAR incelemesi sonrası ofsayt gerekçesiyle sayılmadı.

Sakatlanarak oyundan çıkmıştı

Katar karşısında sakatlanarak oyundan çıkan Valencia "Dünya Kupası'nda takımımla birlikte olmak istiyorum. Bunun için elimden geleni yapacağım. Maçta dizime ve ayak bileğime küçük darbeler aldım. Doktorlarımız kontrolleri sürdürecek" açıklamasını yaptı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den Enner Valencia kararı! Sene sonu...
Habere Git

Batshuayi hızlı başladı

Dünya Kupası'nda forma giyen bir başka Fenerbahçeli oyuncu Michy Batshuayi bu gece oynanan Kanada maçında sahneye çıktı. Belçika'nın uzun süre defansını geçmekte zorlandığı Kanada karşısında Batshuayi attığı golle takımının ilk yarıyı 1-0 önde kapatmasını sağladı. 

Senin için hazırladığımız haberler