"Katil Arsene Wenger"

09.03.2017 - 09:28 | Son Güncellenme: 09.03.2017 - 09:28

Futbol tarihi, İngiliz devi Arsenal’i hep Devler Ligi’nde üst üste eşleştiği Alman panzeri Bayern Münih karşısında yaşadığı hezimetlerle hatırlayacak.

Bunun bir örneği salı gecesi Emirates’te yaşanırken, Bayern ilk maçta 5-1 devirdiği rakibini bu kez kendi seyircisi önünde aynı skorla mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı. Tartışmaların odağında ise Arsenal Menaceri Arsene Wenger ve 5 golün ardından gülerken görüntüleri ortaya çıkan Arsenal’in Şilili golcüsü Alexis Sanchez var.

‘Katil Wenger’

20 senelik kariyerinde Arsenal’e sayısız kupa kazandıran Menacer Arsene Wenger’in yolun sonuna geldiği artık yüksek sesle konuşuluyor. Ligde ilk 5’in dışında kalan, Avrupa’ya da hezimetle veda eden Londra ekibinde Fransız çalıştırıya inanılmaz tepki var.

Maç sonu Emirates’te Wenger’i takımda görmek istemeyen binler, açtıkları ‘Katil Wenger’ pankartlarıyla istifa çağrısı yaptı. İngiliz basını da Wenger’in görevi bırakmasının zamanının geldiğini vurgulayan manşetler atmaya devam ediyor. İtalyan gazeteci Tancredi Palmeri de, Wenger’in oyuncularına sezon sonunda takımdan ayrılacağını söylediğini iddia etti.

7 yıldır aynı senaryo!

Arsenal’i toplan 10 golle saf dışı bırakan Bayern Münih, son yıllarda deyim yerindeyse Arsene Wenger’in kâbusu oldu. 2012-2013 ve 2013-2014 yıllarında eşleştiği Arsenal’i eleyen Bayern, 2015’te de Londra ekibini 5-1 yenmeyi başarmıştı.

Tarihi boyunca 12 kez rakip olduğu Arsenal’e toplamda 27 gol atan Bayern, Barcelona ile birlikte (Celtic) bir takıma eşleşmelerde en çok gol atan takım oldu. Arsenal ise Şampiyonlar Ligi’nde üst üste 7. sezonunda da turnuvaya 2. turda veda ‘Patron Ramos’ ‘Kutsanmış Ramos’ ‘Ramos baş ağrıttı’ ‘Ramos rüyayı sonlandırdı’ etmek zorunda kaldı.

Kaynak : Fanatik

Senin için hazırladığımız haberler