Kavalcı'dan transfer açıklaması: "Sağ bek..."

09.01.2019 - 15:40 | Son Güncellenme: 09.01.2019 - 18:40

Kavalcı'dan transfer açıklaması: "Sağ bek..."

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Ocak ayı iki ana pozisyona transfer hedefliyordu. 

Beşiktaş transferde ana hedefi tamamladı

Siyah-beyazlılar, devre arası transfer dönemi için gerçekleştirdiği bu hedefleri bunları tamamladı. 

Burak ve Mirin alınmıştı

Forvet için Burak Yılmaz'ı kadrosuna katan siyah-beyazlılar stopere de Mirin'i aldı.

Sağ bek transferi ne olacak?

Teknik direktörlüğünü Şenol Güneş'in yaptığı Beşiktaş'ın sağ bek mevkisine transfer yapıp yapmayacağı merak konusu oldu.

Ahmet Kavalcı'dan transfer için çarpıcı sözler

Beşiktaş yönetim kurul üyesi Ahmet Kavalcı Radyospor'da Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada dikkat çeken sözler sarf etti.

"Şenol hoca, sağ bek için acele etmiyor"

Kavalcı, "Bizim transfer için acil olarak belirlediğimiz pozisyonlar forvet ve stoperdi. İkisini de gerçekleştirdik. Şenol hoca, sağ bek için acele etmiyor. 'Olursa tabii ki iyi olur; ancak bu konuda acele etmeye gerek yok' diyor. 

Orman neden İtalya'da?

Öte yandan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın, enajer Mirsad Türcan'la AC Milanlı Halilovic'in transferi için görüştüğü öne sürülmüştü. 

Konu Adem Ljajic'in durumu

Orman'ın, Halilovic'in transferi için değil, Torino'dan kiralık olarak alınan Adem Ljaic'in sezon sonunda haklarının alınması üzerine fikir teatisi yaptığı öğrenildi.

Türkcan Adem Ljajic'in temsilcilerinden birisi

Bilindiği gibi Mirsad Türkcan, Adem Ljajic'in temsilcilerinden biri. Ljajic'in bir dönem Fenerbahçe'ye de önerildiği ifade edilmişti.

Kavalcı, "Ama Beşiktaş'ta transfer her zaman devam eder. Gelecek sezon için çalışmalarımız var. Bunları yapıyoruz. Bu sürede sağ bek için de istediğimiz alternatifi bulursak, transfer yapabiliriz" dedi. 

Beşiktaş 'ın sağ bek için gündeme gelen isimleri şu şekilde...

Ahmet Oğuz

Gençlerbirliği'nin sağ beki Ahmet Oğuz'un adı Beşiktaş ile anılmıştı 25 yaşındaki Ahmet Oğuz transferi sorulduğunda "Gençlerbirliği'nde kaptanlığa kadar yükselmiş bir futbolcuyum. Çocukluğumda bu tesislere gelip gitmeye başladım. Buradan bir gün başka takıma gitmek için çıkarsam, ancak başkanımız Murat Cavcav'ın izniyle, kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda olacaktır. Bana şu ana kadar ulaşan bir şey yok." şeklinde konuşmuştu.

Fenerbahçe ile ara transfer döneminde transfer konusunda birlikte bir çok kez anılan Beşiktaş'ın bir diğer sağ bek adayı ise yine Fenerbahçe'den

Beşiktaş'ın sağ bek adaylarından biri Fenerbahçe'den işte o isim...

Şener Özbayraklı

Nabil Dirar'ın affedilmesi sonrası Şener Özbayraklı, Tolgay Arslan transferinin ve kendi durumunun netleşmesini bekliyor.

Beşiktaş'ın sağ bek adaylarından bir diğeri ise Barcelona'nın yıldız oyuncusuydu.

Rafinha

Beşiktaş Rafinha ile ilgileniyordu ancak Rafinha dizinden sakatlandı ve sahalardan yaklaşık 6 ay uzak kalacak.

Senin için hazırladığımız haberler