Kavgada söylenmez! Hırvatistan-Kanada maçı öncesi bel altı manşetler

Cüneyt Muharremoğlu
27.11.2022 - 16:43 | Son Güncellenme: 27.11.2022 - 16:55

Kanada'nın Teknik Direktörü John Herdman'ın Hırvatistan için kullandığı küfürlü söz kriz yarattı. Hırvat basını, Hedman'ı çıplak olarak çizdi. Kanada basınından yanıt geldi.

Kavgada söylenmez! Hırvatistan-Kanada maçı öncesi bel altı manşetler

AJANSSPOR HABER

Katar'da yapılan 2022 Dünya Kupası'nda en etkileyici performanslarından birine Belçika'ya 1-0 yenilmesine karşın Kanada imza attı. Karşılaşmada bir penaltıdan yararlanamayan Kanada, bugün saat 19.00'da Hırvatistan ile karşı karşıya gelecek.

"Hırvatistan'ı mahvedeceğiz"

Basın toplantısıda aynı şeyleri oyunculara da söylediğini belirten Herdman, Hırvatistan'ı mahvedeceklerini söyledi.

Hırvatistan için küfürlü açıklama

"İşte bu kadar basit" diyen Herdman'ın canlı yayında ağzından İngilizce bir küfür olan 'f..k' kelimesi de çıktı.

İlgini Çekebilir
Katar'da sosyal medya fenomenin başı dertte! Hapse girebilir
Habere Git

Hırvatistan'da infial yarattı

Kanada Teknik Direktörü'nün bu sözleri ise Hırvatistan'da infial yarattı. Hırvat 24 Saat gazetesi, Herdman'ı çıplak olarak gösteren bir çizimi tam sayfa olarak yayınladı.

"Ağzın var ama..."

Çıplak çizimde Herdman'ın ağzına büyük, testislerine küçük Kanada bayrağı koyulurken "Ağzın var ama t...ın var mı?" başlığı atıldı.

Kanada gazetesinden yanıt

Hırvat gazetesinin bu manşetine yanıt Kanada'da yayın yapan Toronto Sun'dan geldi. Kanada gazetesi, Hırvat 24 Saat'ın manşetini görsel olarak kullandiği haberinde "Bizim toplarımız daha büyük" başlığını kullandı. İngilizce'de top anlamına gelen 'balls' kelimesi testisler için de kullanılıyor. 

İlgini Çekebilir
One Love yasaksa NO var!
Habere Git

Herdman: Karım muhabirin peşine düşmeyi düşünüyor

İki ülke arasında artan gerilimden sonra Kanada Teknik Direktörü Herdman'dan espirili bir açıklama geldi. Herdman, Hırvat gazetesinin kkullandığı Kanada bayraklarına atıfta bulunarak "Karım, o muhabirin peşine düşmeyi düşünüyor" dedi.

Dalic'ten 90 saniyede 13 kez saygı kelimesi

Hıvatistan Teknik Direktörü Zlatko Dalic ise polemiğe girmekten kaçındı. Ancak Dalic'in basın toplandısında  90 saniye içinde 13 kez "saygı" kelimesini kullanması dikkat çekti.

Senin için hazırladığımız haberler