Kavgada söylenmez! Messi'ye hakaret: Lağım faresi, hormonal cüce!

Cüneyt Muharremoğlu
13.01.2023 - 11:34 | Son Güncellenme: 13.01.2023 - 11:41

Barcelona yönetiminin, uzun yıllar Katalan takımında forma giydikten sonra Paris Saint Germain'e transfer olan Arjantinli Lionel Messi hakkındaki yazışmaları ortala çıktı.

Kavgada söylenmez! Messi'ye hakaret: Lağım faresi, hormonal cüce!

AJANSSPOR HABER

Arjantin ile Dünya Kupası'nın kaldıran Lionel Messi, birçokları tarafından tarihin en iyi oyuncusu sayılıyor. Kazanılmadık kupa bırakmayan 36 yaşındaki futbolcu 21 yıl Barcelona altyapısı ve A Takımı'nda forma giydikten sonra 2021-22 sezonunda Paris Saint Germain takımına transfer oldu.

Barcelona efsanesi Messi

Katalan takımıyla tüm kulvarlarda 778 karşılaşmaya çıkan Arjantinli futbolcu 672 kez gol sevinci yaşadı, 303 asist yaptı. Messi, Barcelona forması giyerken 2 kez yılın oyuncusu seçildi, 6 Ballon D'or ödülü kazandı. 4 kez Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırdı. 10 kez La Liga şampiyonluğu yaşadı. İsmini tartışmasız olarak Barcelona tarihinin en iyileri arasına yazdırdı.

İspanya basını Messi yazışmalarını ortaya çıkardı

Messi, 2020-21 sezonunda sancılı bir sürecin ardından Barcelona'dan ayrılarak Paris Saint Germain takımına imza attı. İspanya basını, transfer sürecinde Barcelona yöneticileri arasında yaşanan yazışmaları yayınladı. Yazışmalar bir skandalı tetikledi.

İlgini Çekebilir
Suudiler'den Messi'ye dev teklif! Ronaldo'yu geçecek
Habere Git

"Messi'nin istediği maaş normal"

Barcelona, 2020'de pandemi nedeniyle futbolcuların aldığı maaşları düşürmesini istedi. O dönemki Barcelona Başkanı Josep Maria Bartomeu, Arjantinli futbolcu ile yaptığı sözleşme uzatma görüşmeleri için "Messi ile çok konuştuk. Salgın olmasa sözleşme istekleri kabul edilebilir. Messi maaş bütçesinin yüzde 15'ini alıyor ve yaptıkları düşünüldüğünde bu normal" ifadesini kullandı.  

Messi'ye hakaret: Lağım faresi!

Messi arasındaki sözleşme uzatma görüşmeleri sürerken dönemin  hukuk hizmetleri başkanı Roman Gomez Ponti'nin başkan Josep Maria Bartomeu'ya yazdığı öne sürülen mesajda oyuncu hakkında ağır ifadeler bulunuyor. Ponti, "Barto, dürüst olmak gerekirse, bu lağım faresine karşı (Messi) o kadar iyi bir insan olamazsın" diyor.

"Sözleşmeyi uzat ama..."

Ponti konuşmasına şöyle devam ediyor: "Kulüp ona her şeyi verdi ve o sadece kendisini düşünüyor. İmzalar, transferler, yenilemeler, sponsorlar... Sözleşmeyi uzat ama rakamlara Pinto'yu, Suarez'in Jordi Alba'nın ve Ansu Fati'nin sözleşme yenileme komisyonunu da ekle... "

İlgini Çekebilir
Messi'nin kaldığı oda müze oluyor!
Habere Git

"Hormonal cüceye istediğini verme"

Messi'nin Barcelona'ya şantaj yaptığını iddia eden Ponti, yazışmalarda "Hepsinden önemlisi Barcelona'ya hayatını borçlu olan bu hormonal cücenin kulüp ve çalışanlarımıza yaptığı şantaj ve kabalık... Herkesin maaşını düşür ama benimki veya Luis Suarez'in maaşına dokunma demesi. Umarım bunlara kayıtsız kalırsın. Bu Messi'nin başına gelecek en kötü şey olur. Oscar Grau (Barcelona'nın eski CEO'su) aynı fikirde" diyor.

Barcelona'nın beyin takımı!

Söz konusu yazışmaların yapıldığı grupta Barcelona Başkanı Josep Maria Bartomeu, CEO'su Oscar Grau, hukuk hizmetleri başkanı olan Roman Gomez Ponti, yöneticiler Jordi Moix, Oriol Tomas ve David Bellver ile finans direktörü Pancho Schroder,Strateji ve İnovasyon direktörü Javier Sobrino bulunuyor.

Yazışmayı kim sızdırdı?

Halen seçim kampanyasına devam eden Barcelona Başkanı Joan Laporta'nın yazışmalarının sızdıran kişi olduğu iddia ediliyor. Laporta, başkan seçildikten sonra Messi ile ilgili şu açıklamayı yapmıştı: "Bence, Messi'nin Barcelona'dan ayrılması bizim için en iyi şeydi. Şu anda o bir PSG oyuncusu ve onun hakkında konuşmak istemiyorum. Leo her zaman bizim ekibin bir parçası olacak ve ben, bu hikayenin farklı bir sonla bitmesini isterim. Birkaç seçenek var, ama bunları söylersem yanlış olur."

Senin için hazırladığımız haberler