Kayak Yaparken Bacağını Kıran Manuel Neuer Sezonu Kapattı

Akın Ungan
10.12.2022 - 14:26 | Son Güncellenme: 10.12.2022 - 14:50

Bayern Münih'in tecrübeli kalecisi Manuel Neuer, kayak yaparken bacağını kırdı. Neuer, sosyal medyadan yaptığı açıklamada sezonu kapattığını duyurdu.

Kayak Yaparken Bacağını Kıran Manuel Neuer Sezonu Kapattı

AJANSSPOR HABER

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda Almanya Milli Takımı'nın kalesini koruyan Manuel Neuer, Panzerler'in turnuvaya veda etmesinin ardından kış tatili yaptı. Dünya Kupası nedeniyle Bundesliga'ya verilen arayı değerlendirmek isteyen tecrübeli kaleci, kayak yapmaya gitti.

Kötü haberi verdi! Bacağını kırdı, sezonu kapattı

Manuel Neuer, kayak yaparken bacağını kırdı. Bu kötü haberi 36 yaşındaki eldiven sosyal medya hesabından verdi. Paylaşımında hastaneden bir fotoğraf yayınlayan Neuer, yaptığı açıklamada sezonu kapattığını duyurdu.

"Kayak turu yaparken bacağımın alt kısmı kırıldı"

Manuel Neuer, bacağının kırıldığını "Ne diyebilirim ki, yıl sonu kesinlikle daha iyi olabilirdi. Kayak turu yaparken kafamı toparlamaya çalışırken bacağımın alt kısmı kırıldı." diyerek açıkladı.

İlgini Çekebilir
Şenol Güneş yıldız oyuncuyu antrenmandan kovdu!
Habere Git

"Sezonun bittiğini bilmek canımı yakıyor"

Açıklamasına devam eden Alman futbolcu, ameliyat olduğunu ve operasyonunun iyi geçtiğini duyurdu. Neuer, "Dünkü ameliyat iyi geçti. Doktorlara çok teşekkürler! Ancak mevcut sezonun bittiğini bilmek canımı yakıyor." dedi.

Dünya Kupası'na erken veda etti

Almanya Milli Takımı ile 2022 Dünya Kupası'na giden Manuel Neuer, şampiyonaya erken veda etti. Grup aşamasında E Grubu'nda mücadele eden Panzerler, İspanya, Japonya ve Kosta Rika ile yarıştı. 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Almanya, turnuvanın favorileri arasında gösterilirken gruptan çıkamadı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den resmi açıklama: Jesus, transfer, Erden Timur, Trabzonspor
Habere Git

3 maçta kalesinde 5 gol gördü

Dünya Kupası'nda Almanya'nın oynadığı 3 maçta da kalede yer alan Manuel Neuer, bu maçlarda toplam 5 gole engel olamadı. Japonya karşısında 2-1 yenilen Almanya, İspanya ile 1-1 berabere kaldı. Panzerler, son maçta Kosta Rika'yı ise 4-2 geçti.

Neuer'in kariyeri

27 Mart 1986 doğumlu Manuel Neuer, futbola Schalke 04 altyapısında başladı. 2005'te A takıma yükselen başarılı kaleci, 2011 yılında Bayern Münih'e transfer oldu. Kariyeri boyunca 747 maçta forma giyen tecrübeli futbolcu, 22 maçta sarı kart gördü. Neuer, kalesinde 625 gol görürken, 342 maçta kalesini gole kapattı.

Senin için hazırladığımız haberler