"Kaybedilen tarafsızlık..."

06.06.2020 - 19:31 | Son Güncellenme: 06.06.2020 - 19:36

"Kaybedilen tarafsızlık..."

Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Aziz Yıldırım'ın yönetimlerinde yer alan Selim Kosif, Nihat Özdemir'in 2010-2011 sezonu hakkında yaptığı açıklamalara sosyal medya hesabından cevap verdi.

Kosif: "Tarafsızlık yeni bir taraflılıktır"

Kaybedilen tarafsızlığın yeni bir taraflılık olduğunu ifade eden Kosif, "Öncelikle belirtmek isterim ki Sayın Nihat Özdemir'in yaptığı her iki açıklama da hatalı ve maksadını aşan açıklamalardır. Bununla birlikte gerek o dönem kendisinin sunduğu gerekse adı geçen sezonda Fenerbahçe Başkan Vekili olduğu düşünülürse kopartılmaya çalışılan fırtına yersiz ve anlamsızdır. Ancak göz ardı edilmemesi gereken husus TFF'nin Fenerbahçe konusundaki anlaşılmaz ve açıklanamaz yöndeki kararlarından kaynaklanan zararlardır. Zira bilindiği üzere kaybedilen tarafsızlık yeni bir taraflılıktır" dedi.

"3 Temmuz kimsenin tekelinde değildir"

3 Temmuz'un kimsenin tekelinde olmadığını vurgulayan Kesif, "Bununla birlikte Fenerbahçe camiasının topyekün mücadelesi sonunda kazandığı 3 Temmuz zaferi kimsenin tekeli ve lütfunda değildir ve durumdan vazife çıkartılamayacak kadar hassas ve anlamlıdır.

Gelinen noktada Fenerbahçe ortak aklının birbirine karşı mücadele vermek yerine mevcut enerjisini Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu zorluk ve sıkıntıları aşmak yönünde kullanması yapılması gereken yegane sorumluluktur" sözlerini kullandı.

Nihat Özdemir ne demişti?

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden canlı yayına katılan TFF Başkanı Özdemir, "'Şikenin üstesinden gelmek için nasıl bir çalışma yapacaksınız' sorusuna, "Birçok ülkede de böyle olaylar oldu. İtalya'da, İngiltere'de ve Fransa'da da oldu. Her ülkede olduğu gibi Türkiye'de de böyle bir olayı yaşadık. Hepimizin bildiği gibi o sezon... 2010-2011 sezonudur. Sezon geride kaldı. 9 sezon geride kaldı. Biz 9 senedir herhangi bir şekilde bir şike olayına rastlamadık" yanıtını vermişti.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler