"Kaybetmemeye alıştık, kazanmaya da alışıyoruz"

28.09.2020 - 22:32 | Son Güncellenme: 28.09.2020 - 22:35

Antalyaspor haberi... Antalyaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna, 1-0 kazandıkları Denizlispor maçından sonra açıklama yaptı. Peki Tamer Tuna ne dedi? İşte detaylar...

Antalyaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna, 1-0 kazandıkları Denizlispor maçını değerlendirdi.

Yayıncı kuruluışa konuşan Tuna, "Açıkçası takım olmanın ve disiplinin önemi çok büyük. Sorumluluk sahibi oyuncularla çalışıyoruz. Az pozisyon veriyoruz ve takım savunmamızı iyi yapıyoruz. Oyuncularımızın olumlu yönleriyle oynamak bizim en büyük avantajımız. Avrupa'daki başarısızlığımızın sebebi de takım savunmasını iyi yapamamak. Türk takımlarının böyle bir sorunu var. Rakibi kaleden uzakta savunacaksınız. Tabii ki bizim de hatalarımız var ve geliştireceğimiz birçok yön var. Oyuncularıma teşekkür ediyorum, inanılmaz konsantre şekilde oynuyorlar. Lig zor, kolay olmayacak. 3 maçta 7 puan takım güveni için çok önemli ama fikstür daha da zorlaşacak" dedi.

Kaybetmemeye alıştıklarını söyleyen Tamer Tuna, "Bizim hedefimiz bitmez, her maçı kazanmaya çıkıyoruz. Kaybetmemeye alıştık, kazanmaya da alışıyoruz. Oyuncularımıza güveniyoruz, genç oyuncular kattık, tecrübeli oyuncular da kattık takımımıza. İyi bir ekibiz, iyi çalışıyoruz. Kadro dışındaki futbolcularımız antrenman düzeyleri bile çok iyi" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler