Kayınpederi de vefat etti... Antalyasporlu Naldo'dan açıklama

14.11.2023 - 11:15 | Son Güncellenme: 14.11.2023 - 11:26

Antalyaspor'da forma giyen Naldo, trafik kazası sonucu oğlu Dani'yi kaybetmişti. Brezilyalı futbolcunun kayınpederi de hayatını kaybetti. Naldo açıklama yaptı.

Kayınpederi de vefat etti... Antalyasporlu Naldo'dan açıklama

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da forma giyen Brezilyalı savunmacı Naldo, Eylül ayında meydana gelen trafik kazasında 4 yaşındaki oğlu Dani'yi kaybetmişti. Büyük acı yaşayan futbolcunun kayınpederi Walter Tilatti, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

2 ay yaşam mücadelesi verdi, kaybetti

Konyaaltı ilçesinde geçirdiği trafik kazasının ardından Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde tedaviye alınan 65 yaşındaki Tilatti, yaklaşık 2 aylık yaşam savaşını kaybetti. Tilatti'nin cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Adli Tıp Kurumu'nda otopsi işlemleri tamamlanan Tilatti'nin cenazesi, ailesine teslim edildi.

Naldo'dan açıklama

Naldo, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kayınpederim ve bu trajik kazada Davi'yle ilgilenen herkese teşekkür ediyorum. Ama bu konuda sessiz kalamam, oğlum ve kayınpederim, saat 11.00'de kimliği belirlenemeyen bir kişinin çok hızlı gitmemesi gereken bir yerde aşırı hız yapması sonucu hayatını kaybetti" dedi.

İlgini Çekebilir
Naldo'dan oğlu için duygusal paylaşım
Habere Git

"Trafik kurallarına saygı gösterin, hayatların sorumluluğunu alın"

Naldo, "Eve gidiyorlardı. Ailemin ve benim katlandığımız acılar herkese bir uyarı olsun. Trafik kurallarına saygı gösterin, emniyet kemerinizi takın, kendi hayatlarınızın ve başkalarının hayatlarının sorumluluğunu alın" ifadelerini kullandı.

"Bu kazalar hayallerin yok olmasına neden oluyor"

Naldo son olarak, "Antalya'da kazalar sık yaşanıyor ama bu şekilde olmaması gerekiyor. Bu kazalar hayallerin yok olmasına, ailelerin yok olmasına ve yaşatmamız gereken çocukların hayatlarının sona ermesine neden oluyor. İnsanlar araç kullanırken daha sorumlu olsalardı tüm bu üzüntülerden kaçınılabilirdi" dedi.

Antalyaspor'dan taziye

Antalyaspor, Naldo'nun kayınpederi Walter Tilatti'nin vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayınladı. Mesajda "Acını paylaşıyoruz Naldo" ifadesi kullanılarak, Naldo ve ailesine başsağlığı dilekleri iletildi.

İlgini Çekebilir
Antalyaspor'da acı haber! 4 yaşındaki oğlu vefat etti
Habere Git

Ne olmuştu?

Antalya'da Konyaaltı ilçesi Uncalı Mahallesi'nde 7 Eylül'de meydana gelen trafik kazasında Naldo'nun kayınpederi Walter Tilatti'nin kullandığı otomobil, kontrolsüz kavşakta başka bir araçla çarpışmış, kazada Tilatti ve eşi Alexandra Nardy ile futbolcu Naldo'nun 4 yaşındaki oğlu Davi ağır yaralanmıştı.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesine kaldırılan yaralılardan Davi, 16 Ekim'de yaşamını yitirmişti. Alexandra Nardy ise tedavisinin ardından taburcu edilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler